De leX-factor van de sportieve verhalenverteller in onbekend Amsterdam | Rondleidingen op straat en verhalen op het web.

Sportieve storyteller die met jullie op zoek gaat naar verborgen parels in Amsterdam; Wat houdt dat in? 

Verborgen parel in de Indische Buurt in Amsterdam Oost: Indië1

Onbekend Amsterdam; Indië1, het eerste project ooit van Eigen Haard. Indische Buurt, Amsterdam Oost. Verborgen parel.

 • Rondleidingen in Onbekend Amsterdam. Met name in Oost en Noord. + Je privé gids voor ongewoon AMS tot 2 sep. voor 2p. voor een veel lagere prijs dan normaal.
 • Online storyteller, als blogger EN voor lokale bedrijven in het toerisme en de vrijetijdssector in onbekend Amsterdam (en Parijs) (hotellerie, horeca..), en online content marketing voor de volgende markten: sportieve uitjes, trainingen op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling

De tours in onbekend Amsterdam vinden bijvoorbeeld plaats in Amsterdam Oost.

Maar niet alleen. Lex and the City is nu eenmaal specialist voor leuke plekjes in de hoofdstad. Die verborgen parels vind je ook ruimschoots in Amsterdam Noord. Op de fiets of op de step.Een USP storyteller top-10 | De leX factor in onbekend Amsterdam 

Wat onderscheidt Lex and the City als het gaat om offline en online sportieve verhalen vertellen over onbekend Amsterdam?

  1. Lokale aanwezigheid: Lex and the City is gevestigd in Amsterdam-Oost. De eigenaar, Lex van Buuren, woont er al 21 jaar. (met veel plezier)
  2. Sterk in 4 talen (ook in het Frans, vanwege jaren rondleidingen verzorgen in Parijs en andere bestemmingen in Frankrijk en werken met Fransen.)
  3. Blijburg als pauzeplek van speciale tours in Amsterdam-Oost. In de pauze kun je naar het strand of gaan zwemmen.25 jaar ervaring in toerisme, recreatie, groepsuitjes en sportief groepsplezier. Lex and the City heeft veel groepen voorbij zien komen op diverse bestemmingen.
  4. Een goede storyteller; een belangrijke eigenschap als toeristische lokale gids van speciale verborgen parels tours en voor SEO tekstschrijven in bijvoorbeeld lokaal sportief toerisme.
  5. Out-of-the-box en associatief gids; want het is een uitje en het mag wat anders dan anders, toch?  Intuïtieve stijl en onverwachte (en ook hartelijke) aanpak t.o.v. alles en iedereen. Alive & kicking: enthousiast, sportief en creatief.
  6. Grote kennis over routes en navigatie en dat met zowel fiets, skate, step als te voet. Altijd op pad! :) Een Amerikaanse GPS site gaf mij deze mooie titel.

p-Oostcard from private local guide of Amsterdam-East Lex and the City - Eastern Lexperiences

 1. Lex and the City kent heel veel locaties in onbekend Amsterdam. (Oost) (En Parijs) (En blogt er ook over.)
 2. Enorm veel ervaring met het plannen en organiseren van reizen en weekendjes, uitjes, groepsactiviteiten en speciale rondleidingen.
 3. “Lextra” kwaliteiten die uitjes speciaal kunnen maken: combi 80’s 90’s DJ & lokale gids | Workshops | Inline skate leraar in het Oosterpark
 4. Online en offline sportieve verhalen versterken elkaar en is ook een combinatie die werkt.

Een gesprek over een rondleidingen in Amsterdam Oost en Noord en online verhalen; vraag het zo aan. 

Lex and the City wordt geleid door Lex van Buuren. Vanuit Amsterdam-Oost is hij DJ, MC, tour guide, SEO copywriter en PD spreker trainerJe privé gids voor ongewoon Amsterdam leidt in de Corona crisis tijd kleinere groepen & voor een lagere prijs dan normaal.


Mailen, appen of bellen over rondleidingen in onbekend Amsterdam

 • +31655337726
 • [email protected]
 • Whats appen voor verborgen parels tours in onbekend Amsterdam: de knop staat rechts–>

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)