De Unique Selling Points (USP’s) van Lex and the City | de sportieve verhalenverteller in onbekend Amsterdam

Sportieve storyteller in Amsterdam-Oost | Wat houdt dat in? 

 • Offline storyteller op straat in onbekend Amsterdam (Oost) (en soms ook in andere delen van Amsterdam en in  Parijs) tijdens speciale tours;
 • Online storyteller, als blogger EN voor lokale bedrijven in het toerisme en de vrijetijdssector in onbekend Amsterdam (en Parijs) (hotellerie, horeca..), en online content marketing voor de volgende markten: sportieve uitjes, trainingen op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling


Een USP storyteller top-10 | De leX factor in onbekend Amsterdam (Oost) 

Wat onderscheidt Lex and the City als het gaat om offline en online sportieve verhalen vertellen in onbekend Amsterdam?

 1. Lokale aanwezigheid: Lex and the City is gevestigd in Amsterdam-Oost. De eigenaar, Lex van Buuren, woont er al 20 jaar. (met veel plezier)
 2. Sterk in 4 talen (ook in het Frans, vanwege jaren werken in Parijs en andere bestemmingen in Frankrijk en werken met Fransen.)
 3. Blijburg als pauzeplek van speciale tours in Amsterdam-Oost. In de pauze kun je naar het strand of gaan zwemmen.25 jaar ervaring in toerisme, recreatie, groepsuitjes en sportief groepsplezier. Lex and the City heeft veel groepen voorbij zien komen op diverse bestemmingen.
 4. Een goede storyteller; een belangrijke eigenschap als toeristische lokale gids van speciale tours en voor SEO tekstschrijven in bijvoorbeeld lokaal sportief toerisme.
 5. Out-of-the-box en associatief gids; want het is een uitje en het mag wat anders dan anders, toch?  Intuïtieve stijl en onverwachte (en ook hartelijke) aanpak t.o.v. alles en iedereen. Alive & kicking: enthousiast, sportief en creatief.
 6. Grote kennis over routes en navigatie en dat met zowel fiets, skate, step als te voet. Altijd op pad! :) Een Amerikaanse GPS site gaf mij deze mooie titel.
 7. Lex and the City kent heel veel locaties in onbekend Amsterdam. (Oost) (En Parijs) (En blogt er ook over.)
 8. Enorm veel ervaring met het plannen en organiseren van reizen en weekendjes, uitjes, groepsactiviteiten en speciale tours.
 9. “Lextra” kwaliteiten die uitjes speciaal kunnen maken: 80’s DJ | Workshops | Inline skate leraar in het Oosterpark
 10. Online en offline sportieve verhalen versterken elkaar en is ook een combinatie die werkt.

 

Een gesprek over een online of offline storytelling Lexperience in onbekend Amsterdam; vraag het zo aan. 

 

Offerte aanvragen, mailen, appen of bellen over bijvoorbeeld speciale tours in Amsterdam Oost

Contact met Lex and the City | En/of offerteaanvraag

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)