Jullie Parijse event, incentive, beurs, congres of groepsuitje | Mogelijk met Nederlandse reisleider, tourmanager en toeristische gids Lex

Lex is wellicht beschikbaar wanneer jullie naar Parijs gaan. | Als Nederlandstalige reisleider, toeristisch gids en bedrijfsuitje-DJ.

Wist je dat je Lex ook kunt inhuren als reisleider en gids in Parijs? Zowel inspirator als troubleshooter in Parijs. Met vele jaren “Lexperience” in Parijs kan Lex zowel inspiratie geven in de vorm van tours en uitjes als zekerheid door dingen ter plekke te regelen zoals taxi’s en vertalingen.
Initiatiefnemer en tourmanager dus tegelijkertijd.

Lex kan meereizen vanaf Nederland. Zijn focus lag van 1998 tot en met 2015 op Parijs (Waar hij ook heel vaak was en verbleef.) en nu is hij een nieuw programma gestart in Amsterdam. Een aantal keer mee per jaar als reisleider naar Parijs met een bedrijf is aantrekkelijk en ook win-win gezien zijn grote ervaring in Parijs met groepen.


Multifunctionele en internationaal georiënteerde reisleider voor high end groepen en incentives

Dat ik na 17 jaar nu de (bescheiden) rol van adviseur voor Nederlandstalige groepen (bedrijven, overheden, verenigingen, scholen) vervul in Parijs (i.p.v. evenementen- en uitjesbureau met Lex and the City skate-, fiets-, wandel- en vaarprogramma’s), wil niet zeggen dat ik geen zin heb als reisleider, toeristisch gids of 80’s DJ met een groep op stap te gaan in “Paname”. (De bijnaam van Parijs)


Functies reisleider in Parijs voor een Nederlandstalige groep

Als reisleider met jullie groep kan ik de volgende functies uitoefenen in- (en naar-) Parijs:

  • Gids (Lees anders eens een verhaal van Lex over een wijk in het onbekende Parijs.
  • Organisator ter plekke van uitjes. Zoals Jeu de Boulen. (zie onder)
  • vertrouwenspersoon
  • regelaar (taxi’s, de route uitzoeken e.d.)
  • vertaler
  • tipgever (ook 1 op 1)
  • begeleider van wat ingewikkeldere groepsreizen, zoals incentives.
  • een brug slaan tussen de 2 culturen

Dus: een “lexperience” in Parijs kan nog steeds.. als jij of jouw groep dat wil, dan ga ik misschien gezellig mee als reisleider. Ik spreek overigens 4 talen en ben internationaal georiënteerd.
Of ga meteen naar mijn gids – reisleider – tourmanager CV .

Ook op stap geweest als reisleider in Parijs met BN-ers

Ik ben inmiddels lang geleden, met Floortje Dessing voor een TV uitzending een weekend in Parijs geweest. Ik heb ook meegewerkt met een TV programma van Endemol in Parijs, een huwelijksaanzoek geregeld en begeleid voor 2 bekende Nederlanders en voor bekende Nederlandse fotomodellen gave locaties in Parijs geregeld.


Lex van Buuren is online content creator, reisleider parijs groepen, gids in amsterdam, specialist voor amsterdam-oost

Klik op de foto van high end reisleider voor NL groepen in Parijs Lex van Buuren: voor zijn nummer en e-mail.

Leuke uitjes en tours rondom jullie (zakelijke) event in Parijs: vraag Lex om high end tips:)

Op deze pagina staan de groepsevenementen en bedrijfsuitjes die Lex and the City heeft georganiseerd op -en rondom de Seine in Parijs.
Bel of mail mij, Lex, reisleider en toeristische gids voor Parijs, gerust voor advies hierover; ik doe dat met plezier!

Dus…ik laat alles wat hieronder staat lekker staan, want je kunt me overal over bellen en ik kan je vast ergens mee helpen. En lees alles wat hieronder staat.
Of Google eens “Tips Lex Parijs”. (meteen boven) 
Kijk uit dat je niet verdwaalt; ik heb geschat 500 webpages geschreven over vrije tijd en uitjes in Parijs.

Veel events zijn privé, dus met uw eigen boot. Maar ook niet-privé, goedkopere uitjes dus, ziet u staan. :)
Ze zijn evt. te combineren met onze traditionele passies in Parijs: inline skaten, fietsen en jeu de boulen.

 

Waarom juist Lex and the City voor Parijse uitjes en events?

Deze z.g. “elevator pitch” geeft daarop het antwoord; het beschrijft de unique selling points van Lex and the City in Parijs.


Parijs online kopt in onderstaande post: We are Lexy and we know it.

We-are-Lexy-and-we-know-it

 

Dansen op de Seine met jullie groep in Parijs met DJ op de boot

Dansen op de Seine

Feestavond op de boot in Parijs 

Dansen op de Seine? Ja, en het is nog eens keer leuk ook. :) De Eiffeltoren, die elk uur oplicht, kan ook nog eens helpen om het disco-licht-effect te vergroten. DJ Lextase (Lex van Buuren) draait de plaatjes die jullie leuk vinden. Dus seventies, eighties, nineties en ook de hits van nu. :) Of een lekkere mix van dat alles.  In combinatie met een walking dinner vooraf (op zijn Frans cocktail dînatoire) is het een prima feestelijk arrangement op de Seine.

 

dagevent parijs - meet - move- see -party

Dagevent op het water: meet, see & party

Dagevent aan de Seine: mix zaken met ontspanning

Wanneer u een zakelijk evenement organiseert, zijn uitkomsten als inspiratie en goodfeeling even belangrijk als de z.g. “harde uitkomsten”. Kies daarom samen met Lex and the City voor het dagevent-drieluik: meet – move/see & party. Dus eerst een vergadering op het ponton op de Seine (met macarons in de pauze), tussendoor iets actiefs in Parijs met gids Lex van Buuren, zoals Jeu de Boules aan de kade of een verfrissende wandeling en daarna een netwerk cocktailparty met lekker eten en muziek.
Meeten, een actief deel tussendoor in Parijs en dan een Cocktail-Party

 

Boottochten in Parijs zonder diner of lunchBoottocht op de Seine | evt. met klein hapje en drankje | vanaf gezellige hotspot

Varen vanaf de prachtige locatie tegenover de Eiffeltoren. Voor een groep. Dik een uur varen langs alle highlights langs de Seine. Natuurlijk ook de Notre Dame, maar wist u/je dat ook het nieuwe (en indrukwekkende)  Centrum van Mode en Design is geopend? Tijdens deze rondvaart is ook een snack mogelijk, of een pannekoekje, ja ook een glas champagne.
Op de startlocatie kunt u uw bus gratis parkeren, eten, borrelen en flaneren.
Boottocht zonder diner of lunch, met mogelijk kleine bite to eat

 

Dinner cruise low priced on river Seine

Klik op deze foto voor meer info over deze lowbudget dinner cruise.

Low budget dineren en varen met uw groep | niet privé

Goedkoper dineren tijdens een rondvaart in Parijs gaat u / ga je niet vinden. (En lukt dat wel, dan horen we dat graag. ;) ) Het scheelt enkele tientjes per persoon. Hoe dat kan? Een snellere service (duur: 5 kwartier) en genoeg maar niet superveel eten. Kijk ook eens naar de heerlijke zitjes die allen een prima zicht geven op de bezienswaardigheden. :) En er staan op site heel veel meningen van klanten. En er is ook nog een dakterras voor DE foto of dat romantische moment.
Een speciale website voor dit low budget uitje op het water.


 

Rondvaart met diner voor personeels evenementen in Parijs

Ja, uw boot vaart ook langs de plek waar Napoléon ligt begraven.

De traditionele Paris dinner cruise | niet privé

Op een luxueuzere boot dan de boot die bij het vorige kopje staat. Deze dinner cruise is langer (ca. 2 uur) en het eten is uitgebreider. Hoewel niet heel klein, is dit schip knus. Ook bij hoog water kan de rondvaartboot alle bruggen van de Seine onderdoor. Grote groepen (personeelsevenementen bijvoorbeeld) zijn geen probleem, mits op tijd aangemeld. Hoewel duurder dan de dinercruise hierboven, is het prijsniveau nog steeds lager dan gemiddeld op de Seine. We regelen dat u met uw groep bij elkaar zit.
Een rondvaart op de Seine met een goed diner

 

Dineren op een privé afgehuurde boot in Parijs

Binnen en buiten aan boord op de Seine

Paris dinner cruise met huur van boot

U wilt lekker eten, wat zien van Parijs, gezellig met veel verschillende mensen praten, goede champagne en wellicht zelfs een dansje met DJ Lextase (tevens gids en reisleider v oor Parijse uitjes).
De directeur zal een praatje houden er zal ook nog iets ludieks worden gedaan….Als u een boot huurt met personeel op de Seine dan kan dat allemaal. :)
Van 10 tot 750 personen.
Bijvoorbeeld. na afloop van een beurs als SIAL of na een medisch congres.
Dineren op een afgehuurde boot

 

De kapitein op de lunchboot op de Seine

Lunch cruise op de Seine | privé

Naatje uit Vlaanderen boekte een verjaardagsuitje bij ons: (maart 2013) en schreef ons na afloop van de privé rondvaart met lunch op de Seine:
Hoi Lex, we hadden een super gevoel! Het was ronduit schitterend in alle opzichten.
De boot, het eten, de gids, de kapitein, de bediening en vooral ook de muziek was een topper!Hartelijk bedankt voor de snelle en vooral efficiente regeling en afhandeling. :)
Ik kan jullie organisatie aan iedereen aanbevelen en zal dat zeker ook doen.
Groetjes vanuit een zonnig België en hopelijk tot een volgend tripje in Paris!

 

Lunch cruise op de Seine als onderdeel van een relatie evenement in Parijs

Ile Saint-Louis tijdens jullie lunch cruise.

Paris lunch cruise op de Seine | niet-privé

Stel, u komt in de ochtend aan op Gare du Nord en u wilt daarna natuurlijk meteen wat goeds eten en de highlights van Parijs zien. Neem dan de metro naar het nieuwste en meest hippe deel van Parijs: Seine Boulevard, oftwel Les Berges. U stapt op voor Musée d’Orsay. En dan fijn genieten met de hele groep op het water! Er is natuurlijk goede Franse wijn, maar ook fris. En veel verschillende lekkernijen.
Een review: De 
boot was echt heel leuk, het eten was superlekker en goed verzorgd! Iedereen was erg enthousiast over de tocht. Goede opstapplaats, we gingen daarna naar het Louvre dus kwam ook goed uit. Thanks!! Groetjes, Hanneke van Business Leaders.
(lunch cruise niet-privé januari 2015)

 

Staand netwerkevent op de Seine in Parijs met wijnproeverij

Proeverij op de Seine

Wijnproeverij aan boord in Parijs

Tijdens elke gang van de lunch of het diner op het schip gaan jullie een rode wijn, witte wijn, rosé of champagne proeven. Vooraf kunnen jullie daarover ook contact hebben met onze sommelier Ariane. De proeverij kan gecombineerd worden met een zittend diner of met een walking dinner. (staand netwerkevent) Een wijndegustatie met kleine hapjes erbij kan trouwens ook; bijvoorbeeld als u met uw groep erna in de stad gaat eten.
Wijn & Champagne Degustatie arrangement op de Seine 

 

 

Huwelijks-aanzoek in Parijs op de Seine met Lex and the City

Huwelijksaanzoek Parijs

Huwelijksaanzoek tijdens het varen op een topplek

Google het maar eens: Parijs is een populaire plek om jouw geliefde ten huwelijk te vragen. Wij hebben een proposal arrangement samengesteld met de naam “tussen hemel en Seine”. Want je neemt je vriendin mee naar de top van de rondvaartboot, waar je achter de kapitein een eigen plekje hebt waar je rustig je doel kunt behalen. ;) Inclusief champagne, kandelaars, het beste uitzicht en lekker eten.
Parijslexpert Lex van Buuren adviseert informeel en 
Vraag je vriendin ten huwelijk op de Seine

 

Trouwfeest op de Seine met Lex and the City

Trouwfeest op de Seine

Huwelijksfeest op het water

Met al je vrienden en met lekker eten. Trouwen in Parijs…kan het toepasselijker?
Lex and the City organiseert de boot, het diner en DJ Lextase draait de plaatjes. :)
Het eten is voortreffelijk (evenals de champagne) en er kan lekker gedanst worden.
Graag nodigen wij als Lex and the City onszelf bij jullie thuis uit om jullie huwelijksfeest te bespreken!
Trouwfeest langs de highlights

 

Cursus zakelijk verleiden in Parijs

Workshop op het water

Workshop in Parijs die nuttig EN leuk is

Als u naar Parijs gaat voor een bedrijfsuitje, dan kan dat belastingtechnisch met de nieuwe regelgeving behoorlijk in de papieren lopen. Een oplossing is het opnemen van een workshop in uw Parijsprogramma. Natuurlijk moet het ook leuk zijn. Daarom raden wij een workshop “zakelijk verleiden” aan. Inderdaad, op de boot. ;) Natuurlijk met een goede lunch tussendoor en een goed glas wijn.
Funworkshop op de rondvaartboot in Parijs


Andere Paris Lexperiences voor groepen

 


Twee recensies van klanten over onze dienstverlening

Een customer review van Make-A-Wish:

Wat hebben we het leuk gehad! De boottocht was echt fantastisch, het eten was prima en de sfeer in de groep was ontspannen. Wat is Parijs mooi.
Heel veel dank dat je me zo hebt geholpen!
Nogmaals veel dank.

Hartelijke groet,
Harmienke

—————————————————-

Een recensie van een groep dames (verjaardag) | klantwaardering Lex and the City

Dag Lex,

Het was voor mij, als organisator, bijzonder prettig om met je samen te werken.
Je hebt veel meer geboden dan alleen een fietstour. De groep was daar erg over te spreken.
Wij hebben er echt van genoten om met jou door Parijs te fietsen.

Ik wil komend jaar ook een familie-uitje organiseren met mijn kinderen/nichten. Dan zal ik zeker contact met je opnemen. 

Ik was ook blij dat ik je tip had gekregen voor een leuke avond dansen. En ik heb mij zeer vermaakt!

Ik moet je van Joke nog persoonlijk bedanken voor het verzorgen van een elektrische fiets. Zij heeft dat heel erg gewaardeerd.  En jij hebt het mogelijk gemaakt. Heel erg bedankt.
 
Groeten en hopelijk tot over een tijdje op de fiets in Parijs.

Ofelia

 

De combinatie < reisleiding Parijs > en < het thema voetbal > triggert mij. 

Dat ik van Parijs houdt en dat ik er ook veel weet maakt deze pagina en deze website wel duidelijk lijkt me.
Maar ik ben ook gek van voetbal: ik ben zelfs met de Nederlandse fans als reisleider juist naar de VS mee geweest in 1994. 
Ook heb ik de FC Twente vrouwen ploeg sponsors begeleid in Parijs bij de Champions Ligue wedstrijd tegen PSG.

We are Lexy and we know it.

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)