Lokale gids tijdens het Amsterdam Light Festival: zelfs in het Frans kan….

Toeristische stadsgids Lex and the City biedt tijdens het Amsterdam Light Festival, thema: “When nature calls“, de volgende privé tours aan op straat:

Lokale gids, ook Franstalig, tijdens het Amsterdam Light Festival Amsterdam. Tours op de boot, fiets, step en te voet.

Daarnaast kunnen eigenaren van boten lokale gids Lex inhuren voor bijvoorbeeld Franstalige tours op het water tijdens het Amsterdam Light Festival.
Stadsgids Lex and the City kent ook boten en booteigenaren die op de grachten varen.

Het Amsterdam Light Festival vindt dit jaar in Amsterdam Centrum-Oost plaats. Dit gebied is een specialiteit van Lex and the Cityde lokale toeristische gids met onverwachte tours in Mokum.
Het thema van dit jaar is “ontwrichting”. (Disrupt!)

Het voordeel van het inschakelen van een Amsterdamse stadsgids, is dat hij of zij je meteen influistert waar je allemaal langs komt en welke anecdote daarbij hoort. (Dus je lokale Lex and the City guide heeft het niet alleen over de lichtmonumenten, maar ook over Artis, Entrepot Dok, Het Scheepvaartmuseum, Oosterdok, Malle Jaap (wie? Malle Jaap!), Het Rembrandthuis, De Magere Brug, de Hermitage en de Muiderpoort. (Ben ik nog wat vergeten? Absoluut. :)

Via social media bericht Lex de komende tijd over alle ins en outs van het lichtjesfestijn.
Hieronder ⇓ staan een aantal posts die via Facebook en Instagram zijn verzonden. Connect gerust. :) Dat is sowieso handig als je op de hoogte wilt blijven van leuke dingen vanuit de hoofdstad. Lex is gids, maar ook micro blogger en online verhalenverteller.

Guide Amsterdam Light Festival; English translation | Guide local du Festival des Lumières


Onze Strava route van de openlucht tentoonstelling van internationale lichtkunst in Amsterdam Centrum-Oost 

Het Amsterdam lichtfestival is vooral bekend als uitje met de boot.
Maar als je op de fiets of step gaat kun je zo lang bij een lichtmonument blijven als je wilt.
Bewegen langs de lichtkunstwerken past goed bij de missie van Lex and the City.

Hieronder staat de route langs de lichtkunstwerken en -installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars, designers en architecten, die fietsgids Amsterdam, Lex and the City, bij de start van ALF heeft opgenomen.

Natuurlijk is Lex ook in te huren als verhalenverteller op de boot en de grachten.
Specialiteit 1 nummer 1: Franstalige gids Amsterdam. (Google die term anders eens.)

Feitjes over de gids voor het Amsterdam Light Festival.

Druk op het Lex and the City visitekaartje om Lex te bellen om jullie privé gids te zijn tijdens het Amsterdam Light Festival.


– We beginnen de tour met jullie groep(je) waar jullie willen. Tip: Entrepot dok.


– Lengte: 2 uur 


– Aantal deelnemers van deze gegidste #ALF tour: maximaal 10 per privé gids op wielen. In het geval jullie Lex and the City inhuren als bijvoorbeeld Franstalige gids op een privéboot, geldt deze regel niet.


– Kosten. EUR 170,00 incl. 21% BTW per privé tour guide.
De evt. huur van een privé boot, fietsen of steps komt daar nog bij; 12,75 Euro incl. 21% BTW per fiets of step, inclusief bezorging. De kosten van een privé boot zijn onder andere afhankelijk van het aantal deelnemers.


– Weer: De Lex and the City tour langs de lichtmonumenten in Amsterdam wordt (kosteloos) gecancelled wanneer het stortregent of wanneer het ijzelt of onweert. (Voor andere omstandigheden adviseren wij de paraplu, regenjas of juist de zonnebril.) Deze regel geldt niet voor een privé boot tour Amsterdam Light Festival.– Dag en tijdstip: Dat komen we samen overeen. (Vanaf 17 uur)

Algemene voorwaarden van de gids tijdens het Amsterdam Light Festival; de kleine lettertjes van Lex and the City

info@lexandthecity.nl


 

Lex and the City informeert bijna dagelijks over ALF via social media.

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)