English? plse scroll – Notre “Lexpertise” en Français? au-dessous svp 


SEO copywriting is een kans voor lokale reisbedrijven in Frankrijk en Duitsland

SEO copywriting  is een kans voor de vrijetijdsbranche en voor de MICE branche in Frankrijk en Duitsland. Door content leuker, gerichter en gestructureerder te presenteren neemt de vindbaarheid toe. Ook een goede online autoriteit verbetert je rankings. Onze “Lexpertise”.
Graag vertel ik je meer over content marketing voor lokale Franse (en Duitse) toeristische bedrijven op de vakdag van de Vakantiebeurs.

SEO storytelling, inclusief vertalingen. De z.g. “Lexpertise

Met het merk Lexposure biedt Lex and the City SEO storytelling services aan voor lokale bedrijven in toerisme en recreatie in Frankrijk. (en Duitsland).
SEO storytelling is het schrijven van verhalen over bijvoorbeeld een toeristisch gebied, een camping, een hotel of een lokale privé gids, met als 2e doel dat deze uitstekend vindbaar zijn binnen zoekmachines. Ook vertalingen van het Frans naar het Nederlands doen wij met plezier. Ook maken we graag foto’s voor jullie.

Andere onderwerpen om over te praten

SEO copywriting is het verder verbeteren en effectueren van de content van een bedrijf op haar website en daarbuiten.
De teksten, maar ook foto’s, vlogs e.d. op de website zelf worden on page content genoemd.

Lex and the City is met haar merk Lexposure gespecialiseerd in het helpen van Franse (en Duitse) lokale toeristische bedrijven die succesvoller willen zijn in Nederland en Vlaanderen.

 

 

 


Deze foto over fietsen in Parijs is van Lex van Buuren; svp niet kopieren. :)Om de autoriteit te verhogen werkt de SEO copywriter ook aan de z.g. off page content van de website van bijvoorbeeld een hotel, DMC, stadsgids, een camping. En voor de wereld van meetings en incentives. (MICE)

Denk aan een blog over een reis of bestemming op de site van een krant. (Natuurlijk met hyperlink naar de website van de lokale aanbieder in Frankrijk of Duitsland.)

 


SEO Copywriter Lex van Buuren pitcht op de Vakantiebeurs
Pitchen op de Vakbeurs van de Vakantiebeurs met “Lexposure”. Daarna borrelen, zoals hier met Annemarie Koelemeijer, Projectleider plattelandsontwikkeling.

Onder de Engelse & Franse tekst kun je een afspraak maken met mij op de beursvloer.
—————————–

Meet me at the Vakantiebeurs trade fair; January 9th, Utrecht.
I gladly help local tourism companies in France and Germany, like tour guides, hotels, tour companies and campsites.

They want better: SEO copywriting – out of the box social media creation – translations from french and german to dutch – online link earning PR. On the dutchspeaking market. :)

 

 


Aanvraag van een gesprek over NL online content creatie op de vakdag van de Vakantiebeurs of een online gesprek (Skype call) met Lexposure.

 

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)