Workshop Parijs | Zakelijk verleiden op de Seine

Het zakelijke spel der verleiding is altijd aanwezig; bewust of onbewust….
Dit arrangement hoort bij de leukste en meeste inspirerende Nederlandstalige workshops in Parijs.
Lees onder de foto verder over een workshop op de Seine over zakelijk verleiden. :)

Workshops op de Seine in Parijs met ludieke workshop:)

Workshop op de Seine voorafgaande aan jullie beurs in Parijs, door Tijn van Ewijk.

 

Wat is de workshop zakelijk verleiden met Lex and the City?

Een fun workshop zakelijk verleiden, waarbij jullie samen op een ontspannen wijze genieten van de inspirerende omgeving van Parijs.
De workshops vinden plaats op een mooie boot op de Seine.
Kortom: een uniek onderdeel (met een knipoog) van jullie zakelijke citytrip (congres, seminar of beurs) of bedrijfsuitje in Parijs.

Cursusleider Tijn van Ewijk, bekend van TV, radio en vele andere media, zegt: “Ik kan er wel heel moeilijk en inhoudelijk over gaan doen, maar in essentie is mijn optreden hard lachen en twee of drie nuttige inzichten opdoen.”

Funshop Zakelijk verleiden Seine

Workshop zakendoen met Fransen op de boot

Wat is zakelijk verleiden eigenlijk?

Flirten is de ander een goed gevoel over zichzelf geven, verleiden is ook daadwerkelijk tot ‘zaken’ komen.

Verkopen is de ander verleiden. Het proces van de verkoop lijkt enorm op het proces van het verleiden. Om tot een deal te komen dienen we eerst vertrouwen, interesse en gunning te creëren.
Een klant koopt de vent, niet de tent, zegt Tijn, die overigens een periode van zijn leven in Le Marais in Parijs heeft gewoond.
Wat hij hier zegt blijft een waarheid als een koe, al is de vent tegenwoordig vaak een vrouw. Wij maken mensen bewust van hun gedrag tijdens zakelijke interacties.

Zakelijk verleiden versus de ander persoonlijk verleiden; het doel is anders maar de middelen vertonen veel gelijkenissen. ;)

Omdat jullie wellicht de dagen erna zaken met Fransen gaan doen op een beurs, besteden we in de workshop speciale aandacht aan het zakelijk verleiden van Fransen. ;)

Meer info over deze workshop op aanvraag bij Lex van Buuren op +31 6 55 33 77 26 (ook What’s app) of kijk op onze contactpagina voor een offerte-formulier.

———————————————————————————————-
Andere Lex and the City workshops in Parijs:

  • Zakendoen met Fransen. (Praktisch vlak voor een beurs) Lees onze blog
  • Wijnproeverij op de Seine met spelvorm

Tenslotte: kies voor een workshop tijdens jullie verblijf met uw groep in Parijs in het kader van de nieuwe Werkkosten regeling.