Since 1998

Wintersport Oostenrijk skiën, boarden en bladen, Blade-A-Round (38)Ik kan van waarde zijn op een wintersportbestemming; zowel direct voor de klanten als ook als locale marketeer voor een organisatie.
Ik GA voor een goede Lexperience gedurende de wintermaanden.
Lees verder….:)

Werken in de sneeuw dus.
Dat kan voor een wintersport touroperator zijn als reisleider. Ik kan de mensen opvangen, maar ook met ze gaan touren als skigids.
Of misschien wel als presentator van een avondprogramma.
Ook kan ik als DJ Lextase de gasten blij maken met leuke deuntjes.

Wintersport Oostenrijk skiën en bladen, LexperienceMaar omdat ik al lang een bedrijf heb in recreatie & events, kan ik de wintersportorganisatie ook helpen met marketing on the spot.
Door bijvoorbeeld te livebloggen vanuit het wintersportdorp.

En/of mijn eigen klanten (zie o.a. de lijst rechts) & netwerk benaderen om naar de wintersportbestemming te komen voor een speciaal uitje.
Marketing on the spot past bij deze tijd: mensen boeken last minute en wachten wellicht nu nog langer vanwege de onzekerheid in de wereld.

Een voorbeeld van een mogelijke werkdag:
Ik stel me zo voor dat ik na het ontbijt mensen opvang (reisleider), daarna een blogje/facebook post schrijf voor de organisatie, dan met een groep een tourtje ga maken (skigids), voor het diner nog even wat klanten van mij benader die een alternatief uitje zoeken voor Parijs, na het eten het avondprogramma presenteer en dan afsluit als DJ Lextase. :)

Wintersport groepsreizen Lexperience
Lekker touren met een groep :) (Hier in Kitz’)

Ik heb in de periode 2003-2007 een aantal wintersporttrips georganiseerd naar Oostenrijk voor inline skaters. Dat waren Snowblade & Freeride weken.

Ik spreek goed Duits en natuurlijk ook goed Frans. (mede vanwege de events in Parijs die ik organiseer.) Ik heb daarnaast ook toeristisch management (DESS Tourisme; Bac+5) in Chambéry gestudeerd.

Kun je me helpen met een goed wintersportcontact? (Of ben je dat zelf?)
Laat me dat dan weten. :)

Groet, Lex

Mail mij | +31655337726 | @lexperience | Mijn web-CV

PS:
Ik heb een profiel neergezet van een persoon die ter plekke zowel gebruikelijke werkzaamheden doet, als ook marketingactiviteiten die mensen last minute moeten triggeren langs te komen.

Ikgaietsgaafsvindeninwintersport

Dat is ongebruikelijk, en past niet binnen het plaatje van bijvoorbeeld websites die personeel werven. 
De juiste contactpersoon is een speld in een hooiberg, maar ik denk wel dat die bestaat.
Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)

Geef een reactie

WhatsApp Lex
x
Call Lex