Since 1998

De term “mentaal miljonair” bedacht ik mij toen ik in flow op mijn inline skates over de dijk zoefde. Ik wist dat ik dat doel ook zelf wilde bereiken ooit. Later begon ik ook de behoefte voelen mij daarover te uiten.

 

Onderbewustzijn aanpassen om echte veranderingen tot stand te brengen.

Grote veranderingen bij jezelf lukken alleen als je je onderbewustzijn aanpast.

Omdat het mijn eigen term was (even gecheckt op Google), kon ik er ook mijn eigen invulling aan geven. Het heeft natuurlijk te maken met nog gelukkiger en succesvoller zijn door dingen bij jezelf te veranderen. Maar verder kon ik spelen met het “Lexacte” doel en dito inhoud.

Ik ging op zoek naar kennis van personal development experts, zoals Joe Dispenza. Dit is wat ik uitvond. Het belangrijkste om te onthouden als je dit doel wilt behalen is:

“Grote veranderingen in jezelf zijn alleen mogelijk als je erin slaagt je onderbewustzijn te veranderen”.

 

Pas je onderbewustzijn aan door de weggetjes daar om te leggen.

Je onderbewustzijn bestaat uit ontelbaar veel geasfalteerde wegen waar het lekker op rijden is, maar waar je niet altijd gelukkiger van wordt. Je zou eigenlijk willen dat de weg anders gaat. Maar dan moet je over een modderpad en dat rijdt zo rot. En zo doen we heel veel dingen die wel comfortabel voelen maar je bepaald geen “mentaal miljonair” maken.

De belangrijkste reden dat veel mensen (w.o. ondernemers) doelen niet behalen, is dat ze hun onderbewustzijn niet veranderen. Dat is voor 95% verantwoordelijk voor alles wat je denkt en doet. Die 5% die voorin de hersens zit, daar proberen “we” alles mee te bereiken. Dat lukt meestal niet; ook al doe je nog zo hard je best. (5% is te weinig.)


Voorbereidingen workshop “Mentaal Miljonair worden”.

Ik ben nu bezig met de voorbereiding op de eerste workshop “mentaal miljonair worden”, die in Amsterdam-Oost gaat plaatsvinden. De workshop bestaat uit 2 delen:

Meer informatie over de workshop “mentaal miljonair worden“.

Fijne dag,
Storyteller Amsterdam | Adviseur Parijs | SEO copywriter | social media marketer Lex van Buuren | Out of the box style

Lex van Buuren
+31655337726

 

PS: Ik ben zelf nog geen mentaal miljonair, maar ik heb voldoende kennis en passie het over te brengen op anderen. :)

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex