NL  EN  

Skate•A•Round Parijs Yearly; 19-21 augustus 2011.

-----------------------------------------
Beste Lex,
Hartelijk dank voor het organiseren van dit topweekend, ik heb genoten! Ook veel dank aan de crew ter plaatse, alles was super geregeld! Een hartelijke groet, Annemieke.

-----------------------------------------

skate parijs
Parijs is het beste dat je als skater kan overkomen. Het asfalt is nergens lekkerder. De lichtstad is geweldig voor elke skater die de remtechnieken goed beheerst.

Deze in-line adventure is ook prima geschikt voor alleenreizenden, (je kunt dus ook individueel boeken!): al op de heenweg leer je veel andere skaters kennen en kun je lekker over jouw hobby praten.


Deze reis vindt tegelijk plaats met de Bike•A•Round Parijs; neem je fietsende vrienden mee! Het is tevens mogelijk om bij ons steps te huren en deze mee te nemen naar Parijs.


eiffeltoren skatereisSkate-A-Round is de grootste aanbieder van skateweekends in Parijs. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten.
Inmiddels doen wij daar ook allerlei andere leuke dingen en hebben we een eigen Nederlandstalig team dat in Parijs woont.
Bovendien gaat onze sympathieke partner Haarlem Night Skate met haar team haar schouders zetten onder de uitvoering van elke detail.

De Telegraaf over Skate-A-Round Parijs.

Skate-A-Round eigenaar Lex van Buuren vertelt bij BNN waarom skaten in Parijs TOP is.

Tenslotte: Parijs is niet zo vlak als Nederland. Een goede remtechniek is dus een eerste vereiste om mee te kunnen skaten.

Door het stuk-voor-stuk aanklikken van onderstaande zwarte knoppen, weet je zo alles over deze Skate-A-Round inline adventure. Maar nu eerst een leuk filmpje dat een prima indruk van ons laatste Skate-A-Round Parijs weekend geeft.(aug2009) Het is gemaakt door deelnemer Stephan van skateclub.nl (waarvoor dank)