NLEN
Europeesche Verzekeringen

Reis- en Annuleringsverzekering

Het afsluiten van een reisverzekering met ongevallendekking is verplicht, een annuleringsverzekering raden we je ten zeerste aan. Uiteraard kun je zelf bepalen waar jij je verzekering afsluit.
Je kunt bij Skate-A-Round eenvoudig een reisverzekering en/of annuleringsverzekering van de Europeesche afsluiten door dit bij je boeking aan te geven. De verzekeringen komen tot stand zodra je het boekingsformulier volledig ingevuld en ondertekend hebt teruggestuurd en de verschuldigde premie hebt voldaan.
Jouw factuur is tevens het verzekeringsbewijs, dus bewaar deze goed!

Annuleringsverzekering
Je kunt genoodzaakt zijn te moeten annuleren. Sluit daarom direct bij een boeking een annuleringsverzekering af. (Later kan dat niet meer)
Een annuleringsverzekering is juist bij het skaten heel handig, want stel dat je geblesseerd raakt voorafgaande aan jouw skatetrip? Als je dan geen verzekering hebt afgesloten, kun je jouw reissom maar deels terugvorderen. (zie onze reisvoorwaarden, die ook op de site staan)
Ook als je tijdens de reis moet afhaken, krijg je de dagen dat je niet mee kunt skaten, vergoed.

Premie Annuleringsverzekering
- 5,5% van de reissom.
- Kosten verzekeringsbewijs: € 3,50 (voor alle verzekerden op de factuur samen) - 9,7% assurantiebelasting over de premie van de annuleringsverzekering en over de poliskosten.


Reisverzekering met 24-uurs hulp door Europeesche SOS International
Er is bij de Europeesche reisverzekering een uitgebreide dekking voor Reisbagage, Reisongevallen, Medische kosten, S.O.S./Transportkosten, Vervangend verblijf/vervoer en telecommunicatiekosten,

Premie Reisverzekering, combinatie B incl. reisongevallen
- € 1,60 per dag. (Dit bedrag is inclusief de optie reisongevallen.)
- Toeslag voor de in-line adventure naar New York: € 0,90 per dag
- Toeslag voor de in-line adventure naar Oostenrijk (Snowblade): € 1,00 per dag
- Kosten verzekeringsbewijs: € 3,50 (voor alle verzekerden samen)

Skate-A-Round stelt het hebben van reisongevallendekking verplicht voor ieder die met ons meegaat, ook als je de reisverzekering niet via ons afsluit. Informeer zonodig bij je verzekeraar en verzeker zonodig bij.

Voor uitgebreide voorwaarden en verzekerde bedragen kun je contact me ons opnemen.

Je kunt bij ons ook een doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Skaten en steppen vallen daarbij standaard onder de dekking. Vraag bij ons een offerte aan.

Ook is het voor groepen mogelijk een collectieve reisverzekering af te sluiten bij ons, zelfs voor onze uitjes in Amsterdam. De prijs is afhankelijk van de dekking en groepsgrootte. Vraagt u dit aan, door dit in het open veld van het boekingsformulier een offerte aan te vragen.