Inline skaten in Parijs met Skate-A-Round, 29 juni - 1 juli 2001
Auteur: Sportcentrum Juliën (Lienden)

Veel foto's van deze reis van Paul van der Meer vind je hier

Lees hieronder het reisverslag van Sportcentrum Juliën

JULIEN IN SKATE-HOTSPOT VAN EUROPA

Vrijdag 29 juni jl. was het weer zover. 28 Skate-leden van Sportcentrum Juliën uit Lienden vertrokken met de bus naar Parijs. Het doel was een lang weekend skaten in de skate-hotspot van Europa. En dat hebben ze waargemaakt.

Het werd een grandioos weekend. Prachtig weer, veel gezelligheid en de grootste night-skate toer ter wereld. Dit hield in met 20.000 mensen ‘s avonds door de verlichtte straten van Parijs. Sportiviteit gaat hand in hand met gezelligheid en nieuwe (skate-)vrienden maken.

Er werden het weekend vele kilometers gemaakt. Alle bekende toeristische plekjes werden per skate bezocht en vele nieuwe skate-snufjes werden opgedaan.

Moe maar vol indrukwekkende verhalen kwamen de skaters zondagavond weer aan bij het sportcentrum in Lienden.

Wie weet volgend jaar weer, zorg dan dat je erbij bent want er is geen stad in Europa die zo’n aantrekkingskracht uitoefent op het groeiend aantal skaters als de lichtstad Parijs.

Sportcentrum Juliën start binnenkort weer met introduktielessen en spoedcursussen skaten, informeer naar de data's als je interesse hebt. Kijk op de website www.juliensport.nl of bel naar 0344-602204. Kijk ook op de website voor het gloednieuwe evenement "Burens Best".