Korting bij Inlineskateshop.nl via Skate·A·Round
Kortingen van 10% en een speciale 'VIP' korting!

Skate·A·Round® biedt vanaf nu 10% korting op skates, accessoires, schaatsen en MEER! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking van Skate·A·Round® met inlineskateshop Rollerwave in Scheveningen. Hun website is bereikbaar via www.inlineskateshop.nl waar ook direct allerlei skategear kan worden besteld.




Voor wie geldt de korting?

  • Mensen die een meerdaagse Skate·A·Round®, Bike·A·Round of Snowblade.nl trip bij ons boeken voor het seizoen 2006.

  • Mensen die 3 keer of meer met ons zijn meegeweest sinds onze oprichting op 24 augustus 1998. Klik hier om te kijken of jij tot deze groep behoort.

  • Daarnaast hebben wij een lijst met de 35 meest waardevolle Nederlanders voor Skate·A·Round®. Zij krijgen naast de korting van 10% in 2006 één keer een VIP korting waarover zij persoonlijk zullen worden gemaild. Wij willen hen op die manier laten weten dat wij erg blij zijn met wat zij voor ons doen. Klik op de link onderaan om te kijken of jij tot deze groep behoort.



    Waar kunnen deze skaters goedkoper shoppen?

  • On-line, op www.inlineskateshop.nl

  • Off-line, bij Rollerwave, aan de Badhuisstraat 114 in Scheveningen. Dit is vlakbij de boulevard en het strand. Je kunt dus na het scoren van goedkope skates ze meteen uittesten op de boulevard van Scheveningen.




    Hoe werkt het?

  • Als jij een reis bij ons boekt voor het seizoen 2006 sturen wij je een factuur. Je krijgt een mailtje zodra de (aan)betaling van de meerdaagse Skate·A·Round® trip bij ons binnen is. Hetzelfde mailtje wordt tegelijk verstuurd aan www.inlineskateshop.nl. Vanaf dat moment kan jij met korting gaan shoppen.
  • Sta je op de lijst van mensen die 3 keer of meer zijn meegeweest dan kun je meteen gaan bestellen op www.inlineskateshop.nl
  • Zodra je iets bestelt op www.inlineskateshop.nl vul je in het veld 'opmerkingen' de code 'Skate·A·Round' in.
  • De transactie en de gehele afhandeling gaat tussen inlineskateshop.nl en de klant. De algemene voorwaarden van inlineskateshop.nl gelden dus. En niet die van Skate·A·Round®. Alleen als inlineskateshop.nl niet de korting heeft verleend die wij je hebben beloofd, zullen wij in actie komen. In alle overige gevallen wend je je tot inlineskateshop.nl en NIET tot Skate·A·Round®.
  • Het is niet mogelijk om beide kortingen, de 10% korting enerzijds en de VIP korting anderzijds, te combineren tot één korting voor 1 produkt.
  • Als je in meerdere categoriën zit, dan kan je de kortingen niet bij elkaar optellen.
  • Deze kortingsactie is geldig tot 31 december 2006.



    Let op: als je via de website van de inlineskateshop iets bestelt, moet je van de vermelde prijs zelf 10% aftrekken. Hier tel je de normale verzendkosten bij op waarna je dit bedrag overmaakt naar inlineskateshop.nl. Tijdens het maken en bevestigen van je bestelling via de website zie je dus nog niet het bedrag met de verwerkte korting. Pas na betaling ontvang je je bestelling met de aangepaste factuur thuis.



    Klik hier voor de lijst van personen die 3x of meer met ons zijn meegeweest en die dus 10% korting krijgen op het gehele assortiment van www.inlineskateshop.nl.

    Klik hier voor de lijst van de 35 meest waardevolle Nederlanders voor Skate-A-Round, die per E-mail een extra VIP-korting krijgen.

    Klik hier om direct te shoppen!