Workshop en training “Mentaal miljonair” | De weg naar een ongekend potentieel

Wat is een Mentaal Miljonair? | Een top-28

Vertrouw op de ongekende mogelijkheden van het brein

 1. In het Oosterpark in Amsterdam-Oost begint de gegidste wandeltour met Lex van BuurenGezonde drankjes willen drinken; uit jezelf. (Geen zin hebben in alcohol, ook niet op vrijdagmiddag.)
 2. Weten wat je doelen zijn. (En ze halen.) 
 3. Belemmerende overtuigingen heb je grotendeels verwijderd.
 4. Willen experimenteren. (Elke dag, ook in het klein) Voorbeelden: staand werken, koud douchen, van iermand afscheid nemen..
 5. Slapen zien als een niet-activiteit en als een pleziertje
 6. Ook geen andere drugs dan alcohol gebruiken
 7. Geen slaapmiddelen gebruiken
 8. Accepteer wat nu is.
 9. Accepteer alleen acute, natuurlijke stress
 10. Creeër zin in events, in afspraken, in opdrachten. Door ze mentaal te koppelen aan je waardenpatroon.
 11. Zoek anderen ook in het echte leven op.
 12. Wees flex, gelijkmoedig.
 13. Eet gezond, met aandacht en met plezier.
 14. Veel goede rankings bij zoekmachines voor Lex and the City - SEO copywriting lexcellenceToon compassie naar jezelf en anderen.
 15. Focus
 16. En kijk daarnaast juist ook naar de wereld om je heen.
 17. Presenteer je trots en schoon. (ook je huis)
 18. Help anderen met jouw unieke kwaliteiten.
 19. Ken je missie. (En leef hem.)
 20. Weet dat je nu al genoeg hebt voor wat je echt nodig hebt.
 21. Promoot je favoriete sport bij iedereen die het wil horen. Wees zelf een rolmodel door het vaak te doen en met vet plezier.
 22. Bereikt zijn/haar ideale gewicht met effortless ease en wijk er daarna de rest van je leven max. 1 kg vanaf.
 23. Een mentaal miljonair is een verleider. (Die daarna ook kan liefhebben.)
 24. Wees ervan overtuigd dat je jong blijft.
 25. Heb vertrouwen in jezelf. (Ja, je hebt je deur op slot gedaan. :p)
 26. Clarity of mind: een heldere geest.
 27. Voeg funfactoren toe aan alle bovenstaande 27 mentaal miljonair eigenschappen.

 

De workshop “Mentaal miljonair worden”

Workshop mentaal miljonair - Onderbewustzijn aanpassen - Visualiseren - Dromen - doelen stellen

Lex van Buuren als trainer; hier na afloop met een groep van een school in Breda

Deelnemers leren eerst hoe ze in een goede staat komen om veranderingen bij zichzelf teweeg te brengen. Bijvoorbeeld door Mindfulness.
Daarna volgt fase 2: het formuleren van dromen. Van wensen. En van doelen. En ze ook daadwerkelijk vragen. En uiten waarom je dat zo graag wilt!
Fase 3 is de top-15: vijftien methoden en technieken om je brein tot grote bloei te laten komen. Voor eens en voor altijd. (Als je de technieken ook na de workshop en training blijft uitvoeren.)

De workshop en de training behandelt dus deze 3 fases.
Maar het is duidelijk dat de deelnemers daarna met zichzelf aan de slag moeten; het doel van de workshop is mensen triggeren en ook overtuigen dat de echte vooruitgang bij iemand in het onderbewustzijn plaatsvindt. 


Onderwerpen tijdens de workshop “Mentaal miljonair worden”.

Tijdens de workshop “Mentaal miljonair worden” gaat het om je rijk VOELEN. Dat begint door in te zien welke grote kansen het intelligente intuïtieve brein biedt. Overvloed! :)
Onderwerpen als meditatie, flow, overtuigingen, waarden, doelen, visualisaties, affirmaties en dromen zullen vervolgens de revue passeren. 
Het doel is je brein bewust te sturen; een mentale douche! :)

Lex and the bCity organiseert workshops in Amsterdam-Oost rondom de thema's belemmernde overtuigingen, mindfulness, meditatie en flow.Wij stimuleren mensen bij zichzelf naar binnen te kijken. En te kijken welke belemmerende overtuigingen hen in de weg zitten.
Iedereen heeft ze, die z.g. limiting beliefs, maar op de ene persoon heeft dat een grotere negatieve impact dan op de ander. Veel volwassen mensen met hebben een hele reeks van beperkende overtuigingen die eerst hun brein uit moeten om succesvol en gelukkig te kunnen zijn.

Beperkende overtuigingen laten verdampen

In de workshop leggen we uit hoe de belemmerende overtuigingen zich hebben genesteld in iemand. Ook gaan we samen op zoek naar thema’s. Dat kan best een eye opener zijn, want dit soort diepgewortelde gedachten spelen zich grotendeels af in het onderbewustzijn van mensen. Kortom, dan ben je je er tot nu toe wellicht niet of nauwelijks van bewust geweest.

Voorbeelden van beperkende overtuigingen

Door ze naar boven te halen kunnen ze door mindfulness ook geneutraliseerd worden. Want in deze fase trek je de gedachte en de emotie uit elkaar waardoor je van een afstand kijkt naar een bepaalde overtuiging binnen jezelf. Een voorbeeld van een belemmerende overtuiging is “Ik ben nu eenmaal zo”, “Ik kan mijn aandacht niet richten”, “Ik ben niet goed genoeg”,  “Ik heb niet genoeg tijd”. Of: “Ik ben daarvoor te oud”. Of: Afvallen lukt me toch niet”.

Health worksops in Amsterdam-Oost - Mindfulness en belemmerende overtuigingen

Creeër voedende, gave, fijne, effectieve! overtuigingen

Tijdens de training kun je er een positieve overtuiging voor in de plaats zetten.
Dat kan ook echt, want na een mindfulness sessie werken je hersenen langzamer, wat ze ontvankelijk maakt voor nieuwe ideeën. We leren je ook een anker te creëren, waardoor positiviteit automatisch wordt geladen in je hersens.
Daarna kun je je hersens voorzien van nieuwe overtuigingen die je WEL helpen. Deze koppelen we aan positieve emoties. Dat zijn in feite bepaalde waarden in je leven, zoals de behoefte aan vrijheid, liefde of groei.

Oh ja: En stop met “volhouden”

Lex promoot ook dingen die top zijn om aandacht en bewustzijn te trainen. Inline skaten is daar een goed voorbeeld van. Hier wordt hij daarover geïnterviewd tijdens het WK Inline skaten in Arnhem. (juli 2018)

Een gevleugelde term die je vrienden en collega’s roepen als ze weten dat je bezig bent een doel te behalen: houdt vol!
Tijdens deze workshop leer je dat het zinloos is zo te denken. Want je hersens zijn altijd op zoek naar plezier en dan is het einddoel voor ogen houden niet voldoende. Daarom slagen zoveel mensen er bijvoorbeeld niet in om blijvend de aandacht te richten: omdat ze het niet volhouden. Klopt! Want volhouden is ook niet de manier te slagen. De verandering is alleen blijvend als je je programma’s in je onderbewustzijn aanpast.
Tijdens de training leer je HOE.


Ik sluit af met deze stelling:
Ik denk dat alle mensen  een grote gave hebben. Tevens vind ik dat mensen positiever over zichzelf en hun kansen moeten zijn. Daar is namelijk alle reden voor!

Ik help hen daarbij. Dat is de leX-factor.

 

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)