Workshop zakelijk verleiden | Zakelijk event in Amsterdam-Oost

Het zakelijke spel der verleiding is altijd aanwezig; bewust of onbewust….
Deze workshop “zakelijk verleiden” hoort bij de leukste en meeste inspirerende workshops in Amsterdam-Oost.
Lees onder de foto verder over deze cursus; een nuttige en plezierige verrijking van jullie bedrijfsevent, bedrijfsuitje of teamuitje! :)

Workshop in Amsterdam-Oost | Zakelijk verleiden | Als onderdeel van een teamuitje, bedrijfsuitje of bedrijfsevent

Workshop in Amsterdam-Oost voorafgaande aan jullie beurs of congres in Amsterdam-Oost, door Tijn van Ewijk.

 

Wat is de workshop zakelijk verleiden met Lex and the City?

Een fun workshop zakelijk verleiden, waarbij jullie samen op een ontspannen wijze genieten van de inspirerende omgeving van in Amsterdam-Oost.
De workshop vindt plaats op een goede locatie in Amsterdam-Oost.
Kortom: een uniek onderdeel (met een knipoog) van jullie zakelijke citytrip (congres, seminar of beurs) of bedrijfsuitje in Amsterdam-Oost.

Cursusleider Tijn van Ewijk, bekend van TV, radio en vele andere media, zegt: “Ik kan er wel heel moeilijk en inhoudelijk over gaan doen, maar in essentie is mijn optreden hard lachen en twee of drie nuttige inzichten opdoen.”

Wat is zakelijk verleiden eigenlijk?

Een bedrijfsevent inclusief een cursus zakelijk verleiden | Met Lex and the City in Amsterdam-OostFlirten is de ander een goed gevoel over zichzelf geven, verleiden is ook daadwerkelijk tot ‘zaken’ komen.

Verkopen is de ander verleiden. Het proces van de verkoop lijkt enorm op het proces van het verleiden. Om tot een deal te komen dienen we eerst vertrouwen, interesse en gunning te creëren.
Een klant koopt de vent, niet de tent, zegt Tijn.
Wat hij hier zegt blijft een waarheid als een koe, al is de vent tegenwoordig vaak een vrouw. Wij maken mensen bewust van hun gedrag tijdens zakelijke interacties.

Zakelijk verleiden versus de ander persoonlijk verleiden; het doel is anders maar de middelen vertonen veel gelijkenissen. ;)

Meer info over deze workshop op aanvraag bij Lex van Buuren op +31 6 55 33 77 26 (ook What’s app) of kijk op onze contactpagina voor een offerte-formulier.

Tenslotte: kies voor een workshop tijdens jullie teamuitje, in het kader van de Werkkosten regeling.


PS: het spel der verleiding heeft zich nu ook uitgebreid naar het verleiden van zoekrobots. ;)

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)