Since 1998

SEO Copywriting voor toeristische en sportieve organisaties in de Aquitaine: dat is een klus voor Lex van Buuren van Lex and the City.Hij kent het gebied, spreekt de taal en houdt van skaten, steppen en fietsen. Ik heb gewerkt op campings in Mimizan en Saint Jean de luz als reisleider voor jongerenvakanties. (Onder andere surfvakanties)

Mijn liefde voor inline skating en de reisorganisatie voor inline skatereizen die ik had, brachten mij in contact met de VVV van Les Landes.
SEO Copywriter voor toeristische bedrijven in de Aquitaine Frankrijk met Lex and the City

Voor hen heeft Lex and the City als skate journalist meegedaan met La Traversée des Landes, een weekend skate tour van 220 km. Dit artikel is in het nummer 1 skate magazine van Duitsland verschenen.

Ik houd ook van Les Landes vanwege mijn liefde voor steppen, fietsen, duinen en bos.

Indien nodig heb ik een referentie over mij in de Aquitaine.

Deze ervaring, samen met alle andere competenties op het gebied van de Franse markt en SEO copywriting, maakt mij denk ik geschikt organisaties in de Aquitaine te helpen met hun Search Engine Marketing.

 

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex