Since 1998

Fietsen of steppen in Amsterdam en onderweg bij Amsterdamse trekpleisters je cursus in stukjes overbrengen. Zo blijft de stof hangen, want de content van de cursus wordt door de cursist gekoppeld aan de trekpleisters waar jullie stoppen. De actieve educational tour.


Cursus en fietstour in één: bewegend leren. (helemaal 2022 ;) )

Eén van de dingen die Lex and the City promoot, is niet te lang zitten en zelfs staand werken. In het geval van een cursusdag kun je in plaats van een zaaltje te huren in Amsterdam, ook fietsen (of steps) huren en een lokale gids erbij.

Net zoals normaal het geval is, stopt de fietstour op leuke plekken waar de gids iets vertelt. Dat stoppen doen we ook tijdens de z.g. actieve cursustour Amsterdam. Op die interessante plekken in Amsterdam kan de gids nog steeds kort iets vertellen over de trekpleister. Maar het hoofdmenu tijdens de stops bestaat uit steeds 1 topic van de cursus van jullie cursusleider! Het past ook bij de trend dat mensen kleine stukjes content tot zich willen nemen.

Hieronder zie je een Lex and the City voorbeeld van een combinatie van een cursus “zakelijk verleiden” en steppen met lokale gids. In dit geval was er ook een lunchplek met een cursuszaal erbij, dus “en-en” is prima mogelijk. 
:

 

Alle Lex and the City fietstours op 1 pagina: ontdek Mokum

 

NACO-huisje bij Amsterdam Centraal Station - Erlangs met Lex and the City out of the box rondleidingen

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex