Since 1998

5 Tips van de club die als eerste Nederlandstalige organisatie in 1998 is begonnen met sportieve tours in Parijs.

1. U kunt uw eigen invulling geven aan uw uitje; samen met ons vooraf en ook met uw Nederlandstalige Bike-A-Round Parijsgids ter plekke.

 

2. Een fietstocht van 3,5 uur is vaak de beste keuze: u ziet meer en het is relaxed voor uw groep. Bovendien kunnen we dan met uw groep langs de Eiffeltoren. Maar bijvoorbeeld 2 uur kan ook hoor; zie deze tour door Quartier Latin, Le Marais en langs de Seine.

Tips van Lex and the City voor groepen in in Parijs3. Vrijdag & zaterdagmiddag raden wij sterk af: te druk; tikje gevaarlijk zelfs.
Liever na het ontbijt, vanaf 10:30 uur; in de avond vanaf 20:30 uur is ook fijn.
De zondag is veruit de beste dag; het is dan rustig en uw groep kan dan autovrij langs de Seine fietsen: een uniek gevoel! (Ook in de Marais, het shopping pardijs)

4. Vanuit “gezelligheids/teambuilding-oogpunt” wordt nogal eens voor 1 groep gepleit van zeg 16-20 deelnemers. Dat levert U vaak ook een goedkopere prijs op. Wij delen echter maximaal 13 personen per groep in. Dat is wellicht wat duurder, maar WEL veilig & leuker. :)

5. Wij organiseren uw groepsuitjes ter plekke. Maar vraag ons gerust om advies w.b. vervoer en verblijf. Wij weten na 14 jaar namelijk goed hoe “dat spel” wordt gespeeld.
———-

Testimonial Lex and the City

Hoi Lex,
Wij hebben gisteren geweldig genoten van onze fietstrip doorheen Parijs.

Philip was onze uitstekende gids tijdens deze route langs vele bezienswaardigheden..
De rit was echt wat we hoopten dat het zou worden.

Nogmaals bedankt, Philip.


Groeten Marc,

(van een Vlaamse groep met 9 personen, die een Citytrip maakten.)

 

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)

Geef een reactie

WhatsApp Lex
x
Call Lex