Since 1998

Deze pagina gaat over SEO copywriting voor aanbieders van beurzen, congressen, tentoonstellingen, hotels, cursussen en zakelijke restaurants. Met inzet van storytelling, verleidelijke on page & on site optimalisatie, foto’s, vertalingen en off page SEO.


 

Lex van Buuren de Lex and the City sur TF1 le 20 Août 2020, 20H - Guide francophone a Amsterdam raconte sur le tourisme local.
Op het Franse 8 uur journaal met een toeristisch verhaal  (2020)

“Een goede SEO copywriter richt zich op aantrekkelijke content, storytelling, zoektermen die ertoe doen en het meedenken met de opdrachtgever over andere kansen binnen search marketing, zoals off-page SEO (link earning) en webtechniek.

Mensen houden van emo en storytelling en een deel van de ondernemers daarentegen zijn teveel bezig met 1 euro goedkoper te zijn. Dat heeft te maken met de manier waarop het brein werkt.”

Lex van Buuren, seo copywriter zakelijk toerisme met Lexposure

 

 


Wat is een SEO copywriter? 

Een SEO Copywriter zorgt ervoor dat de website (nog) beter te vinden is. De SEO-schrijver niet alleen sterk in het schrijven van gebruikersvriendelijke teksten voor op de website van de klant, maar zorgt er ook voor dat deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Zij of hij zorgt ook voor samenhang tussen de diverse soorten content op 1 pagina, zoals tekst, foto’s en video. Ook verbindt deze inbound marketeer de diverse pagina’s met elkaar, zodanig dat een zoekrobot het “begrijpt” en oppikt.

 

Lexposure: SEO copywriter voor goede organische rankings in zoekmachines.

Monday Mornin Flow Amsterdam 11-11-13
Ik maak ook graag foto’s; zoals deze in Mokum. Ook dat is SEO copywriting voor mij.

Voordat ik vertel wat ik doe en hoe, eerst 1 zin waarom ik SEO Copywriter ben.
Er is veel behoefte aan, ik vind het leuk te schrijven, bijvoorbeeld over Franse toeristische gebieden, aanbieders van sportieve uitjes en voor Amsterdamse hotels.
En: ik kan het goed.
Mijn stijl is associatief & intuïtief.

Ik schrijf, fotografeer en optimaliseer ook graag voor bedrijven binnen meeting – incentives – congressen en beurzen. (afkorting in het Engels: MICE).
Het is de wereld van het zakelijke toerisme in bijvoorbeeld congresstad Amsterdam. (of Parijs)

 

Lexposure in English; SEO storytelling: copywriting, coaching, teaching and social media creation

 

Als gids en organisator heb ik veel hotels en andere MICE locaties van binnen gezien.

Lex van Buuren als assistent host in het Amstel Hotel. Met plezier is hij SEO copywriter voor vijfsterenhotels in Amsterdam en Parijs
SEO copywriter MICE, Lex, voor het Amstel Hotel. (Als host bij een gaaf expat feest.)

In Parijs had ik jarenlang de zakelijke klanten om mij heen op straat, terwijl ik ze ophaalde op zakelijke locaties in het toerisme zoals hotels, beurzen en congreslocaties. Ik ging met ze fietsen na een beurs, eten na een congres, dansen na een modeshow of ik arrangeerde zelfs het dakterras van een beroemd vijfsterren hotel in Parijs voor een fotoshoot met hun topmodellen.

Natuurlijk haal ik als offline storyteller (lokale gids dus!) nog steeds met plezier mensen op bij hun hotel in Amsterdam. En steeds is daar dat stukje Lextra kennis dat ik opdoe over de omgeving, hun cultuur, hun klanten…die me helpt met SEO copywriting voor (zakelijke) hotels.
Als vrijwilliger van Open Monumentendag heb ik historische verhalen verteld over het markante Loyd hotel in Amsterdam. (De link leidt naar Youtube.)

En natuurlijk bezocht en bezoek ik zelf ook vakbeurzen in the city. Op de vak(antie)beurs in de Jaarbeurs in Utrecht kom ik zelfs al +20 jaar en borrel na afloop met mijn NHTV oud-studiegenoten. Ook de grote buitenlandse vakbeurzen heb ik bezocht zoals de ITB Berlin en WTM London. Maar ook in Parijs ben ik regelmatig bij de beurzen van ATOUT France geweest  (En geweldige dingen meegemaakt; ook dat nog; zij weten wel hoe ze de zakelijke klant moeten verleiden. ;) )


Rijke online content creatie in de wereld van congressen, beurzen, hotellerie en tentoonstellingen.

Seine Lexperiences is ook SEO copywriting voor meetings, incenticves, congressen en beurzen in Parijs.
Franstalige lokale bedrijven helpen in MICE branche met SEO copywriting.

Ik focus als seo tekstschrijver op rijke en zelfs verleidelijke content, bijvoorbeeld in de vorm van effectieve productpagina’s over Franse toeristische bestemmingen, storytelling over meeting & incentives (MICE), social media content creatie, blogs over hotels en vlogs over beurslokaties. Vaak begint het overigens bij vertalingen.
Zowel op de website zelf, als op externe blogs en in persberichten.

Rijke content betekent ook de kracht van verleiding inzetten. Bekijk anders eens deze TED talk van een dame die heel goed weet hoe ze die wijsheid in de praktijk moet toepassen. ;) (Deze korte videoclip over (ook zakelijk) verleiden is in het Engels.)


We organiseren soms ook een sportief marketing-uitje voor de zakelijke markt met een out-of-the-box thema. 

Hieronder eerst een foto van het Lex and the City zakelijke uitje “steppen op hakken en in pakken” vanaf het Park Plaza Hotel Vondelpark.
Als je op de foto klikt krijg je vervolgens een Youtube clip voorgeschoteld met het thema “zakelijk verleiden“, georganiseerd in samenwerking met o.a. de Zilveren Toren, Masterflirt (Tijn van Ewijk) , Blue Boat Company en het Olympisch Stadion.

Steppen op hakken en in pakken met Lex and the City


Zoekwoordenonderzoek voor bijvoorbeeld een congrescentrum in Parijs of Amsterdam 

Ik begin met zoekwoorden onderzoek; dat is de basis voor online content marketing succes.
De toeristische en MICE bestemmingen waar ik de meeste ervaring mee heb zijn Frankrijk en Amsterdam. In Amsterdam met name hotels die meer direct sales willen behalen door betere Lexposure. Zo ontstaat minder afhankelijkheid van de kanalen.


 

SEO copywriter Lex van Buuren is in het bezit van het certificaat online marketing van Google
Certificaat online marketing van SEO copywriter Lex van Buuren


Online autoriteit opbouwen voor een opkomende beurs locatie.

Mijn netwerk kwaliteiten als SEO tekstschrijver gebruik ik voor succesvolle link earning.
Dus ik verwerf links op andere, relevante websites, naar jullie website toe. Door die sites artikels aan te leveren; dat is de 2021 off-page aanpak! :)
Want autoriteit, en daarmee goede rankings op het web, verkrijgt een SEO copywriter voor een belangrijk deel buiten de eigen website.
Storytelling speelt daarbij een rol.

Intuïtieve stijl als SEO copywriter, die zorgt voor goed strategisch inzicht en een informele sfeer. Bijvoorbeeld voor een restaurant, gespecialiseerd in de doelgroep zakenmensen.

Door mijn persoonlijke en out of the box stijl ken ik veel mensen. Dat helpt bij off page SEO en dat maakt de omgang met klanten ook informeel. Ja, SEO copywriting is mensenwerk.
En het zorgt ook voor een helicopterview die volgens mij minstens zo belangrijk is als de SEO analyse programma’s.


Geen foute SEO copywriter trucjes

Deze SEO 2.0 aanpak is zoals Google het ook wil. (geen foute trucjes dus; dat is ouderwets en onverstandig.)
Mijn +22,2 jaar online marketing ervaring zet ik bovendien in om SEO coaching te geven.

 

SEO content marketeer Lex van Buuren op de foto met Yvonne van Gennip, op de schaatsbaan in Haarlem
In mijn Skate-A-Round tijd met Yvonne van Gennip; hier op de schaatsbaan in Haarlem

Resultaat voor bijv. Franse lokale zakelijke toeristische bedrijven en Amsterdamse vergaderconcepten: SEO copywriting met flair

Een website voor een internationaal bedrijf binnen de lokale zakelijke sector in Amsterdam of Parijs die aantrekkelijker is en beter wordt gevonden door voor jullie waardevolle mensen.
Een focus is het vertellen van goed vindbare van verhalen voor hotels in Amsterdam.

Online Content Marketing is king. –> Lees hier waarom van de expert in Nederland; 

Tour op de fiets in Amsterdam Noord met Lex and the City lokale privégids - Hier tegenover project Schoonschip en bij dat gave lichtschip in Buiksloterham


Relevante Lex and the City nummer 1 noteringen in de zoekmachine van de SEO copywriter

Lex and the City staat met veel voor haar relevante zoektermen op 1 in de rankings.


Drie search-schrijf-tips en een link naar mijn SEO advies Blog

Meer SEO advies in mijn Blog.

Kosten SEO copywriter met Lexposure

€ 77,50 per uur; ex. BTW.


Aanvraag van een offline gesprek of online chat over SEO Copywriting in het lokale zakelijke toerisme met Lexposure.

SEO copywriting voor congreslocaties, hotels, beurzen en beurslocaties, zakelijke restaurants, vergaderconcepten en incentives.

Bel met Lex op +31655337726 of ga naar de Lex and the City contactpagina

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex