Since 1998

Freelance online city marketeer in die dynamische stad: Lexposure in the city

Dit is mijn pagina over mijn rol als freelance SEO tekstschrijver en online citymarketeer. Voor bedrijven en andere organisaties in de horeca, bewegen, leisure, sport, vrije tijd, infrastructuur en events in Amsterdam.
Die out of the box verhalenverteller + fotograaf in de stad met oog voor het zoek/vind-resultaat.
Laat je SEO teksten schrijven met passie. :)

In ★search★ of Lexcellence.


Hier de Javastraat in Amsterdam Oost. Een SEO tekstschrijver met specialisatie citymarketing maakt en publiceert foto's van de stad.
Een freelance SEO tekstschrijver met specialisatie citymarketing Amsterdam maakt en publiceert foto’s van de stad. Hier de Javastraat in Amsterdam Oost. Foto van Lex, jan 2021.


Wat is een SEO tekstschrijver?

Een SEO tekstschrijver maakt pagina’s en berichten op websites en optimaliseert ze vervolgens. Iemand die denkt aan de behoeften van de bezoeker van jullie website, en ook hoe de zoekrobot in elkaar steekt.

Zij of hij begint eerst te schrijven met het marketingcommunicatie doel van de opdrachtgever voor ogen. De focus ligt dus eerst op de kracht en aantrekkelijkheid van de content. Deze bestaat naast tekst uit foto’s en wellicht ook uit video’s.

Nadat de freelance SEO tekstschrijver klaar is met de puur inhoudelijke kant gaat hij of zij de diverse soorten content extra duidelijkheid geven met het integreren van de zoekterm(en) (inclusief synoniemen) die voor die pagina of dat bericht zijn afgesproken. Dat geldt dus ook voor de media; dat heet het optimaliseren van foto’s en video.
Tenslotte plaatst deze content marketeer de tekst ook technisch optimaal tussen alle content. Denk aan het gebruik van interne links.

Een extra service kan het verzorgen en zelfs initiëren zijn van bedrijfscontent buiten de website. Zoals aandacht voor de opdrachtgever op traditionele media, bij bloggers en op social media. Bijvoorbeeld door te gastbloggen.
Dit heet off-page SEO. (blogpost over dit onderwerp)

 

Schrijven, verhalen vertellen en optimaliseren om beter te worden gevonden. Met focus op plezier in de stad.

Ik ben iemand die content als sterke tool gebruikt om beter te ranken.

(Lees verder onder de foto van de Wallen in Amsterdam>)

SEO Copywriter Amsterdam die ook foto's van de mooie stad maakt.
Freelance tekstschrijver voor websites die ook foto’s maakt met een verhaal.

Een toeristisch gids in & boven Amsterdam die ook SEO teksten maakt? Ja, ik vertel ook online verhalen in- en over- de stad. Ik ben dus ook online city marketeer die verhalen vertelt op internet en zijn verhalen en media optimaliseert voor zoekmachines. 

Lex and the City Parijs deed jarenlang vooral aan één vorm van online marketing: zoekmachine marketing met als basis goede verhalen (arrangement pagina’s en blogs) voor haar 2 websites over Parijs. (sinds 1999).
En die city content optimalisatie ging heel goed. Zelfs zò goed dat de KLM een affiliate link aanvroeg op deze website met hun vlucht naar de lichtstad. Nog steeds zijn we actief èn goed vindbaar op keywords aangaande de lichtstad. Google maar eens “bedrijfsuitje parijs”.

Nu, in Amsterdam, vertelt Lex and the City verhalen op straat (als toeristisch gids), city amsterdam verhalen op haar eigen website en op social media (blogger en microblogger) en fungeert als freelance SEO tekstschrijver en city marketeer.
Ik help je dus graag met Lexposure; met effectieve on page & off page content. 

Een SEO city storyteller met liefde voor zowel het ongewone Parijs als Amsterdam.

 

Een SEO tekstschrijver-case: wat er kan gebeuren als journalisten je vinden…een case met Lexposure.

 

 

Heb je nog wel een freelance SEO copywriter nodig nu er ook Yoast is?

Private local tourist guide in Amsterdam East. From Lex and the City. Lex van Buuren. Hidden gem tours from 1 hour for business travelers with limited time starting from your hotel.
Out of the box SEO tekstschrijver in the city

Ja, Yoast is inderdaad een uitstekend programma voor SEO copywriting. Vind ik althans. (Lex and the City gebruikt het zelf ook voor meer Lexposure voor haarzelf en haar klanten.)
Je moet je alleen afvragen of jijzelf zo snel komt op het niveau van iemand die al meer dan 20 jaar SEO tekstschrijven op zijn voorhoofd heeft staan. ;)

En het maken van effectieve content moet ook deels in je genen zitten. Je moet er een beetje een out-of-the-box figuur voor zijn. (Mag ik dat zeggen? Geen idee, ik vind dat.)
Daarnaast moet je maar de tijd hebben. (Of die vrij willen maken.)

En een zoekmachine optimalisatie plug-in, hoe goed ook, fluistert jou niet in hoe je de media benadert met als doel off page SEO. (Of wat technische tips op maat over de snelheid van jouw site of je z.g. domein autoriteit.)

Tenslotte: zie mij ook als je SEO coach van vlees en bloed; gepassioneerd sparring partner in het bereiken van structureel goede resultaten in de zoekmachine. 

 

 

Resultaten van white hat SEO copywriting met Lexposure

De Molen van Oost door de lokale verhalenverteller - Foto van de enige echte stadsmolen van Amsterdam, die in het centrum staat. Foto van Lex and the City, promotor van dat andere Amsterdam
In Amsterdam Oost, thuishaven van Lex and the City. Foto ©

 

Competenties en eigenschappen top-10 van die out-of-the-box freelance SEO tekstschrijver 

SEO copywriting voor de zoekterm "schaatsen slijpen" doet Lex ook. Daarna lekker schaatsen in het Olympisch stadion
Ook even langs de schaatsbaan in het Olympisch Stadion voor een verhaal en een foto.
  1. Krachtige content specialist buiten de eigen website. Met social media en persbewerking en met gebruikmaking van een andere kwaliteit: netwerken (Bijvoorbeeld met bloggers)  Contentspecialist met groot netwerk voor het opbouwen van online autoriteit. Ik heb zelfs mee gewerkt aan TV-programma’s. 
  2. Ik, Lex, ben een actief  persoon die veel online communiceert: social media, SEO blog, stories, en natuurlijk ook face to face.
  3. Ik ben en acteer associatief. Dat resulteert in een intuïtieve stijl.
  4. Mijn kracht ligt in goede content (ook foto’s en vlogs)  Out of the box verhalen schrijven: produktpagina’s, blogs, vlogs & storytelling (voorbeeld). Ik schrijf overigens alleen over experiences die ik offline (echt! ;) ) ken. 
  5. Zoekwoorden onderzoek, gebruikmakend van een eigen 12 stappenplan. 
  6. Ervaren internationale contentspecialist in het lokale toerisme en leisure in Amsterdam en Parijs. Zie deze website waarom dat zo is; dus ook veel ervaring met DM, sportieve uitjes, gezondheid, psychologie en pers.) Ik heb +25 jaar ervaring in internationaal toerisme.
  7. Contentspecialist in de Franse taal en op de Franse toeristische B2B markt, en voor elke organisatie met een Nederland – Frankrijk relatie. Dus met name lokale toeristische Franse organisaties helpen met hun SEO content creatie en andere communicatie-uitdagingen op de Nederlandse en Vlaamse markt. (inclusief vertalingen vanuit het Frans.)
  8. Lexposure is a White hat SEO specialist. That means it works within the guidelines of search engines like Google. The focus is the user.
  9. Ervaren in B-t-B. Ik heb veel bedrijven enthousiast gemaakt.)
  10. SEO coaching 


Werkwijze van die ongewone, gediplomeerde SEO-schrijver

Lex van Buuren successfully completed the Technical SEO: Crawlability and indexability course!Lex van Buuren successfully completed the SEO copywriting course!Lex van Buuren successfully completed the International SEO course!Lex van Buuren successfully completed the Understanding structured data course!

Qua SEO-werkwijze moet je denken aan het stappenplan dat op deze pagina staat beschreven:
SEO scan -> zoekwoordenonderzoek -> on page SEO -> off page SEO -> advies technische SEO

Het is ook mogelijk bijvoorbeeld enkel advies te geven over off-page SEO copywriting. Bijvoorbeeld omdat je zelf al zoekwoordenonderzoek hebt gedaan.
Of wellicht wil je dat 1 pagina content maak met 2 zoektermen die daarbij horen. Kan ook; we maken een offerte op maat. (Of we beginnen met een paar uurtjes; test mijn out-of-the-box style.)

SEO writer Lex van Buuren is in het bezit van het certificaat online marketing van Google
Freelance SEO tekstschrijver met Google certificatie.

 


Kosten van een ongebruikelijke freelance SEO copywriter en stadsmarketeer

EUR 77,50 per uur ex. BTW.

(En een maximum bedrag afspreken per opdracht is prima.)


SEO kennismakingsaanbieding met Lexposure: 7 = 4.

Zeven uur zoektermen-onderzoek + keyword actieplan + SEO teksten, en slechts 4 uur betalen.

Leer Lex and the City goedkoper kennen met SEO Lexposure
Ook Amsterdam Oost heeft vele leuke elementen en plekken die het verdienen beter vindbaar te zijn. Dit is overigens het Java-eiland. Copyright @lexperience


Maak een start met beter vindbaar zijn bij zoekmachines.
En ontdek op een goedkope manier of Lexposure een goede internetmarketing partner voor jouw organisatie is.
Een SEO copywriting aanbieding voor mensen die Lex and the City hebben gevonden. (Zoals jij nu.) 

Het inleidende gesprek, zie boven, kunnen we sowieso plannen, en dan beslis je erna of je gebruik maakt van deze SEO copywriting en/of social media creatie aanbieding.

 

Aanvraag van een SEO advies gesprek met Lexposure

Of bel SEO copywriter en social media creator Lex meteen op +31655337726

Ontdek nog meer over Lexposure met Lex and the City 

 

Lex van Buuren, sportieve verhalenverteller van Amsterdam Oost ontmoet inline skaters van de Friday Night Skate.Nog meer gratis adviezen over SEO in de Lexposure Blog

SEO advies blog van Lexposure


SEO coaching: in search of Lexcellence

Inbound marketing? Ik vind het top.

Mocht je nog tijd over hebben (…) , dan laat ik je graag mijn verhaal lezen over waarom ik houd van inbound marketing.

SEO copywriting in de stad - Lexposure met Lex and the City
The in search of Lexcellence city-smily

 

Speciale storytelling pagina voor Amsterdam-Oost

PS: Lex and the City is ook SEO Copywriter en social media content creator voor bedrijven en andere organisaties in Amsterdam-Oost. Bijvoorbeeld voor restaurants, winkels en café’s.Andere interesses van die ongewone contentspecialist

Andere interessegebieden waarbinnen ik kan helpen met als SEO tekstschrijver, zijn:
evenementen | Zakelijk toerisme in Amsterdam (MICE, zoals beurzen en hotels) | kleding | Parijs | DJ, muziek | Amsterdam | Zeilen (Friesland) | voeding | GPS | inline skaten | trainingen | milieu, sustainable | webmarketing | voetbal (EK 2021 lokale gids pagina) | vrijwilligerswerk | flow | fietstours | steppen | social media | Wat je nodig hebt op de Franse markt. | MICE (meetings, incentives, congresses & exhibitions) | Fotografie/mode | persoonlijke ontwikkeling

 


Richard Branson: It’s not enough to create a great product; you have to work out how to let people know about it.

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex