Ontdek de geheime plekjes van het Oosterpark met de Lex and the City gids. Lekker even ontspannen tijdens een actief teamuitje in Amsterdam of een stadstour in het kader van een groter geheel, zoals een heidag.


Actief  teamuitje in het Oosterpark; wat een organisatie erover zegt na afloop. | Beoordeling 2021

Huisartsenpraktijk Dapperbuurt ging met ons de stadswandeling Oosterpark doen: (Zomer 2021)

Dit schreven zij ons na afloop:
We hadden een uniek teamuitje, en hebben leuke feitjes gehoord over ons vertrouwde prachtige Oosterpark. Lex en Edgar hebben precies de juiste verhouding gevonden tussen “belangrijk om te weten” en “bijzondere anekdote”
Aanbevolen! “

Met een teamuitje te voet langs het Nationaal monument slavernij-verleden in het Oosterpark in Amsterdam Oost - Wandeling met gids van Lex and the City - Augustus 2021
Met een actief teamuitje te voet langs het Nationaal monument slavernijverleden in het Oosterpark in Amsterdam Oost – Wandeling met gids van Lex and the City


Wandeling in het Oosterpark voor privé groepen: de highlights voor een teamuitstapje

De stormachtige ontwikkeling van het Oosterpark de laatste jaren is (L)exemplarisch voor wat er gebeurt in heel Amsterdam-Oost.

De start van dit teamuitje in Amsterdam is bijvoorbeeld bij het Generator Hostel.
Want daar kunnen jullie evt. ook een workshop organiseren. (Met tussendoor een wandeling met Lex and the City.) Het ligt midden in dit stadspark.
Bezoek Generator Hostel tijdens een teamuitstapje in Amsterdam Oost - Workshop en Rondleiding Oosterpark

Vervolgens lopen we met de groep en onze lokale gids in Amsterdam-Oost, langs:

Wandeling met de groep langs de oudste boom van het Oosterpark in Amsterdam met gids Edgar van Lex and the City - Teamuitje van artsenpraktijk; augustus 2021
Wandeling met de groep langs de oudste boom van het Oosterpark in Amsterdam met gids Edgar van Lex and the City – Teamuitstapje, augustus 2021


Nu wij het zo zien achter elkaar, denken wij: “coole plek, dat Oosterpark”. Met al die sportievelingen de hele dag in het park is het ook echt een plek voor de sportieve verhalenverteller van Amsterdam Oost.

Dit teamuitje in Amsterdam is echter voor iedereen heel goed te doen. (En gezellig.)

Mogelijk hebben jullie Lex and the City tours gevonden omdat jullie een workshop of “heidag” hebben in het Oosterpark.
Mocht je toch nog op zoek zijn naar een zowel nuttige, triggerende, als gezellige teamactiviteit binnen, kijk dan eens naar deze workshop.Rondje Oosterpark 2 km | Lexperience in Amsterdam Oost voor een teamuitje in Amsterdam op kaart (op Strava.)

Officieel is het rondje Oosterpark 1,35 km, maar zoals je ziet op het kaartje knijpen we er zo nu en dan even (tussen) uit.
Richting VanMoof, de Muiderkerk, de 3 Wijzen van het Oosten, KIT, het Nationaal monument slavenverleden, het OLVG ziekenhuis…

Wil je zelf op pad? Gebruik gerust dit kaartje. Connect alleen even met ons via Strava of een ander social medium. Voor de leuk.

Teamuitje in Amsterdam Oost: kosten van deze gezellige wandeling met lokale gids van 1 uur.

– We beginnen deze stadswandeling in het Oosterpark, waar jullie willen.
– Lengte: 2 groepen achter elkaar van elk 1 uur. 
– Aantal deelnemers: maximaal 10 personen per wandel stadstour.
– Kosten van dit teamuitje in Amsterdam: De prijs voor creatie, organisatie en gids is EUR 158,50. Deze prijs is inclusief BTW en VMR (= vermakelijkheidsretributie-; de nieuwe gids-belasting van de gemeente.) (Deze prijs geldt overigens ook als jullie 1 groep en dus 1 wandeltour hebben.)
– Weer: Deze wandeling in- en  om- het park wordt (kosteloos) gecanceld wanneer het stortregent of wanneer het ijzelt of onweert. (Voor andere omstandigheden adviseren wij de paraplu, regenjas of juist de zonnebril.)
– Dag en tijdstip komen we samen overeen.
Algemene voorwaarden, de kleine lettertjes van Lex and the City tours

De sportieve verhalenverteller van Amsteram Oost organiseert graag weer een gezellige uitstap in het Oosterpark.
Het Oosterpark is EN kleurvol en EN sportief EN vernieuwend. Prima voor een inspirerend teamuitje in Amsterdam.

Als de tours tegelijk plaats vinden dan zoeken we een 2e freelance lokale gids uit het Lex and the City netwerk in Amsterdam-Oost. Dan betaal je 2x de genoemde prijs.


Stadswandelingen in Amsterdam Oost: waar Lex and the City de inspiratie vandaan haalde voor dit uitje in het Oosterpark

De inspiratie voor wandelingen van 1 uur rondom een bepaald punt, komt van de Lex and the City uitjes voor (klanten van) hotels in Amsterdam Oost.

Mensen die daar net zijn aangekomen hebben vaak geen tijd en zin voor een lange wandeling. Toch willen ze best wat zien en leren en even lekker bewegen.

En het moet gemakkelijk zijn. (Ook het begin; gewoon bij hun hotel.)

Lex van Buuren van Lex and the City - Verhalenverteller Amsterdam Oost - visitekaartje
Druk op het Lex and the City visitekaartje om te bellen.

 

Privé Rondleiding in het Oosterpark in Amsterdam met zicht op Muiderkerk


 

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)