Lex and the City organiseert vrijgezellenuitjes voor dames sinds 1999.
Wij zijn gespecialiseerd in het actieve, beetje sportieve deel van het vrijgezellenfeest in Amsterdam voor vrouwen. Vaak is dat het eerste deel van het totale uitje. Scroll je naar beneden dan vind je daar ook een luxe vaaruitje.
(Natuurlijk hebben we ook tips voor het vervolg, zoals een leuke plek om te gaan dansen.)

 


Drie soorten sportieve uitjes tijdens een vrijgezellenfeest in Amsterdam voor vrouwen

Lezeressen van Flair die lazen over onze step micro-avonturen in AMS.

Globaal organiseren wij drie soorten sportieve tours in Amsterdam; vaak als start van een meiden vrijgezellendag: steppen, fietsen of skaten.

  1. Stepuitjes in de stad
  2. Fietstours in Amsterdam; ongewoon en hip
  3. Skateuitje in het Vondelpark, evt. met een drankje of hapje erna.

De stijl van de uitjes is out of the box, informeel, kleinschalig (12 mensen is echt teveel voor onze tours.), focus op geheime plekjes en verborgen kronkelweggetjes.
Je lokale Lex and the City privé gids spreekt Frans, Engels, Duits en natuurlijk ook Nederlands.

De uitjes zijn niet ongemerkt gebleven, want vrouwenbladen zoals Cosmo, Viva en Flair hebben er over geschreven of hebben aan ons een actie voorgesteld voor hun lezeressen. (zie hieronder)

Lex and the City heeft diverse malen in Flair gestaan op initiatief van het blad, waaronder met steppen. Klik op de foto voor meer publiciteit voor onze tours en andere out of the box uitjes in de stad. (De foto in Flair is overigens van je stepgids.)

Fietstocht in ongewoon Amsterdam met lokale out of the box privé gids die een anecdote vertelt – Actief deel van een vrijgezellenfeest voor dames – Met Lex and the City Tour Lexperiences – Augustus 2021. Op foto de groep tussen de voormalige Veemarkt en het z.g. kleinste Museum ter wereld in.


Tip over de organisatie van een vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Plan alleen niet te strak, beste organisatrice. En dat komt bij vrijgezellenfeestjes nogal eens voor. Ik heb zo vaak groepjes zien rennen van A naar B.
Voorkom dat. Plan alles ruim. :) Neem dus de tijd voor alles. Elk deel-uitje duurt langer dan je denkt. Plan ook een ZEN uurtje. Qué? Lees wat we bedoelen op onze Google maps pagina. (Even paar seconden wachten aldaar.)

En geef ons door:
– Hoe heet de bruid?
– Wat wil je dat de gids van haar weet?

vrijgezellenfeestje in Amsterdam – De sportieve noot van deze gave dag – Steppen met Lex and the City (Foto uit 2008)

 

Fietsroute “ongewoon Amsterdam” voor vrijgezellenuitje voor vrouwen in 2021 (11 km)

We zijn het fietsuitje begonnen in de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Dan naar het Oostelijk Havengebied en vervolgens het Marineterrein. En via de Molen van Oost weer terug naar het Timorplein.

 


Wat Lex and the City daarnaast doet in Amsterdam voor vrijgezellenfeesten: varen met groepjes in een elektrische privé boot

Vrijgezellenuitje op de boot op de Amsterdamse grachten; met een hapje en een drankje.

Ja, varen door de gracht of over het IJ is net even anders maar komt toch ook weer neer op touren, gezelligheid, groepsgevoel en samen genieten van de stad.

Lokale gids Lex spreekt ook Frans en wordt dan gevraagd door de eigenaar van deze boot (zie foto) om privé boot tours in het Frans te gidsen. Zodoende kent hij de eigenaar van de boot en heeft hij ook daarmee ervaring (Lexperience) opgedaan.

Hij heeft ook nog een andere passie en die kan hij op verzoek toevoegen, al zijn de geluidsregels op dat gebied nogal streng in Mokum op de grachten.

Vraag even naar de prijs; tijdens de Corona crisis is het lager dan normaal, en november is ook een ander verhaal dan de 3e zaterdag in juni of augustus.

Lex and the City is met tours begonnen in Parijs

Al eerder dan in Amsterdam waren wij in Parijs actief. De “beloning” daarvoor is onze nummer 1 notering bij Google op de zoekterm “vrijgezellenfeest parijs”. (meting: oktober 2020)

Sportief en gezellig meidenuitje in Amsterdam met Lex and the City anders dan anders tours

 

Contact over een gezellige bachelorette’ tour in Amsterdam

What’s app wordt het meeste gebruikt de laatste tijd. De knop staat hier rechts.
Mailen, bellen of Facetimen is ook prima:

Contact met Lex and the City | Lexperience town | Parlons sur Lexpérience d’AMS

 

Reviews over die out of the box Amsterdamse tours en uitjes

“Clients of Lexperiences”: klanten en reviews van Lex and the City en Skate•A•Round | 1998 – 2021

Nieuw: Amsterdam Lexperience op Instagram


Elevator pitch van Lex and the City

Elevator pitch van Lex van Buuren in 2020

 

Lex and the City = ongebruikelijk * maatwerk in de stad * viertalig * actief * stout * vernieuwend * anti-cyclisch: (F)Lexy and we know it. 

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)