Since 1998

Deze pagina gaat over de combinatie die ik maak tussen verhalen vertellen op straat in onverkend Amsterdam als lokale gids en mijn rol als online content marketeer voor Amsterdamse bedrijven die actief zijn in leisure.

Verborgen parel in de Indische Buurt in Amsterdam Oost: Indië1
Onverkend Amsterdam; Indië 1, het eerste project ooit van Eigen Haard. Indische Buurt, Amsterdam Oost. Verborgen parel.

De tours in onbekend Amsterdam vinden bijvoorbeeld plaats in Amsterdam Oost.
Maar niet alleen. Lex and the City is nu eenmaal specialist voor leuke plekjes in de hoofdstad. Die verborgen parels vind je ook ruimschoots in Amsterdam Noord. Op de fiets of op de step.

 

 


Sportieve storyteller die op zoek gaat naar verborgen juwelen in de hoofdstad.  | Top-10 | De leX factor in onbekend Amsterdam 

Wat onderscheidt Lex and the City als het gaat om offline en online sportieve verhalen vertellen over onverkend Amsterdam?

p-Oostcard from private local guide of Amsterdam-East Lex and the City - Eastern Lexperiences

 

 

In een paar zinnen de Lex and the City gids: op straat en onlineOostelijk Havengebied wanneer het donker wordt. Gefotografeerd vanaf Cruquius eiland door gids Lex

 


Prijzen voor rondleidingen in Amsterdam Oost en Noord.

Lex and the City wordt geleid door Lex van Buuren. Vanuit Amsterdam-Oost is hij DJ, MC, tour guide, SEO copywriter en PD spreker trainerJe privé gids voor ongewoon Amsterdam leidt voor deze prijs rond.


Mailen, appen of bellen over rondleidingen in onbekend Amsterdam

 

Voorbeeld case van de out of the box storyteller | Wat ik doe in Amsterdam Oost en wat de USP’s zijn van de Eastern Lexperiences 

Lex van Buuren van Lex and the City organiseert uitjes en tours in Amsterdam-Oost. Daarnaast online content creatie voor bedrijven in Amsterdam Oost.Ik ben o.a. verhalenverteller in Amsterdam-Oost voor groepen: die andere privégids en blogger.
Ik schrijf blogs over Oost en help ook anderen in Oost met content marketing.
Daarnaast ben ik skate-leraar in Amsterdam.
Out of the box.
(Voorheen: skate trips in Europa en tours & events in Parijs.)

Ik zit op het snijpunt van waar de kans ligt, mijn kracht en mijn passie. Dat zijn dus de Eastern Lexperiences; leuke ervaringen voor groepen in Amsterdam-Oost en in Noord.

De kans ligt hem in de groei van het toerisme in Amsterdam.
EN de enorme ontwikkeling van Amsterdam-Oost en Noord.
EN dat nog maar weinigen in de toeristische branche daarop hebben ingespeeld. (verblijfstoerisme en lokale recreatie uitgezonderd)

Wat ik leerde op de NHTV.

 

Lex van Buuren, lokale toeristische gids van Lex and the City in Amsterdam-Oost, hier in kerstsfeer bij het West-Indisch huis.
Lex van Buuren in kerstsfeer bij het West-Indisch Huis; 9 december 2018. #lexpatmeetup

Vraag dus Lex van Buuren als out of the Box verhalenverteller:

 

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex