Vanaf de boot op de Seine bedacht ik mij de restaurant parijs aanpak ;)Wij begrijpen de behoefte van klanten aan zekerheid tijdens hun weekendje weg.
Zeker als je voor het eerst zaken doet met een partij.

Maar we willen klanten ook verrassen.
Bovendien is Parijs ZO dynamisch qua restaurants dat het goed mogelijk is dat we 3 eken vooraf iets tegenkomen, dat we zeggen: super voor deze groep!
Dan moet we een bestaande afspraak weer cancellen, jullie berichten etc.

We houden de leuke plekken dynamisch bij via social media met ons team. Zo hebben we steeds nieuwe leuke dingen en vallen niet steeds terug op wat iedereen al doet.
Zie ons social media Google Maps kaartjevoor een idee hoe wij werken met ons team in Parijs.

Dus: wij houden dit liever nog open.
In jullie belang.
WEL wordt er een budget afgesproken, afgestemd op het verkoopgesprek met u en uw totaalbudget.

Willen jullie dit niet, alle begrip. :)Dan specificeren we het meteen in de offerte.

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)

Geef een antwoord