Since 1998

Wat kan een lokale gids in Amsterdam betekenen voor rederijen in Amsterdam die privé cruises organiseren voor internationale groepen vanuit de hele wereld?

Oosterdokseiland in Amsterdam als centrale locatie voor een actief bedrijfsuitje met thema-tours met Lex-and-the-City.

Het antwoord ligt in Parijs, waar Lex and the City in 1998 is begonnen met tours en trips op o.a. inline skates, op de fiets en later ook op allerlei boten. Wij gaan zo langzamerhand toe naar dezelfde situatie als in Parijs. Want door onze goede kennis van Amsterdam met als resultaat o.a. dat Lex and the City ook goed vindbaar is op allerlei zoektermen, is er een basis voor toegevoegde waarde voor zowel de internationale groep als voor de rederij in Amsterdam.


Toegevoegde waarde voor de rederij én voor de internationale groep die Amsterdam vanaf het water wil bewonderen.
Privatboot zu mieten mit uns als Guide and host waruf sie selbst mittagessen könnten - Lex and the City Amsterdam tours

Lex and the City is dan in feite de lokale gids die de prospect adviseert over zowel privé boot tour als toeristisch produkt Amsterdam en het daarna overdraagt. Vertrouwen kweken aan het begin staat voorop. Geen organisator van het bootuitje dus. Niet degene die de klantfactuur opmaakt. Wellicht wèl weer lokale gids aan boord. (Hoeft niet persé) Tijdens het voortraject blijvend beschikbaar voor specifieke vragen over Amsterdam zelf.

Na afloop van het gesprek geeft Lex and the City de prospect, de internationale groep (een bedrijf vaak) de deeplink van jullie bedrijf. En jullie contactgegevens dus. In dit gesprek wordt niets beslist en een offerte wordt dus ook niet gemaakt.


Lex and the City denkt mee, en organiseert niet zelf de privé boot cruise.

Great hotspot in Amsterdam for starting your boat trip, taking a picture at the city windmill, skating along, playing Jeu de Boules, having a coffee at the new water terrace and enjoying each others' company
Mocht de rederij nog niet beschikken over een bepaalde gevraagde activiteit aan boord, dan zullen we zelf ook even nadenken wie in ons netwerk dat goed kan. Een voorbeeld van zo’n activiteit zou kunnen zijn een wijn & kaasproeverij aan boord.

Voordat we met elkaar in zee gaan, willen we weten of jullie een rol voor Lex and the City zien als:
– verkoper (adviseur) van deze cruise
– gids die avond.


Zoals we het al langer advies geven in Parijs aan groepen, zo doen we het nu ook in Amsterdam.

Boot op de Seine voor max 200 personen - Bedrijfsuitje Parijs Lex and the City
©Vedettes de Paris

In Parijs (waar een belangrijk deel van het Lex and the City verleden ligt.) hebben we steeds een oriënterend gesprek  met de prospect met als doel het winnen van vertrouwen winnen en wij ook onze rol als gids spelen, waarna wij de 2 partijen aan elkaar voorstellen en dan alleen op de achtergrond beschikbaar blijven voor specifieke vragen over Amsterdam. Met die bootmaatschappijen hebben wij o.b.v. die werkwijze een commissie afspraak. (Gidsen doen we niet meer in Parijs overigens.)

Meer over de adviesfunctie van Lex and the City op de Seine in Parijs.

Evenementen in Parijs op de Seine met Lex and the City

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex