Since 1998

 

 

Is een vrijgezellenfeestje in Parijs haalbaar voor een groep meiden?
Wij krijgen die vraag steeds vaker en delen hierbij een advies aan een dame die ons dit vroeg:

  • Wij plannen een vrijgezellenfeest voor een vriendin, waar het plan ligt om met 14 dames een weekend (vr t/m/ zo) Parijs aan te doen.
  • weekend: in augustus
  • doel: zicht op kosten voor ieder (schatting) Dit is dus (nog) geen offerte van ons. :) Het gaat nu even puur om de financiële haalbaarheid van jullie weekend.

 

 

– Thalys: er zijn wat tickets voor 70, maar je zult minstens 100 pp moeten calculeren. Doen wij niet, het boeken, maar we hebben wel de contacten. Tip: probeer eens te boeken op thalys.com voor over exact drie maanden. Dan heb je een idee. (Niet echt boeken natuurlijk voor jullie vrijgezellenuitjeuitje:)
Goedkoper: Eurolines


– Hotel: 2 nachten EUR 90,- als je samen slaapt. met ontbijt. Er zijn ook jeugdherbergen natuurlijk en hotels buiten het centrum zijn ook goedkoper.

 

Fietsutje in Parijs tijdens een bachelorette in Parijs | contactformulier

Op deze page over een fietstocht in Parijs voor groepen staan ook prijzen voor ons fietsuitje.
 Een fietsuitje met een stripper kan ook; dat is EUR 25,- per persoon meer.

Vespa is ook gaaf; kwam ik deze week tegen. Is duurder.

Dinnershow Parijs: vanaf EUR 130,- pp. (ja is duur) Zou ik niet doen. Er is dat weekend vast wel een cool feest aan de seine in de openlucht. DAT vinden ze vast gaaf, de meiden.:)

– Uitgaan in leuke nachtclub. Vrouwen zijn altijd in het voordeel :p :(. Drankjes blijven duur, behalve als je de hele avond flirt met Franse mannen :) Mijn tip: Zie http://www.pena-festayre.abcsalles.com/prive/fr/fiche.php?o=&k=&n=9442&iddem=

– Wat leuke barretjes, lunch e.d. –> Voor onze klanten hebben we talloze kaartjes over allerlei onderwerpen. ook voor op iPhone enzo.

– Wellicht diner ergens op Montmartre? Kan, maar voor hippe dames zijn er leukere alternatieven om mee thuis te komen. ;) Met paar drankjes vanaf EUR 30.

– En tevens natuurlijk iets geks/ speciaals voor de bruid. Is dit aardig?
Ballonvaart Parijs: goedkoop uitje en best aardig

Dit is wel een leuke “voorpret-website” voor de dames:
http://girlsguidetoparis.com/

Fijne dag gewenst vanuit een dynamisch Parijs en bel gerust even:-)

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)

Geef een reactie

WhatsApp Lex
x
Call Lex