Specialist in Parijs | De 4 rollen van Lex and the City

Eiffeltoren.eu Lex and the City en haar 3 rollen in Parijs

Eiffeltoren is een verleidster, en wij zijn dat ook. ;)

Parijs is meer dan de Eiffeltoren. Maar zij (ja, ze is vrouwelijk) is wel belangrijk voor zowel Parijs als voor haar bezoekers.
Lex and the City, Paris-addict sinds 1998, vindt het leuk over Parijs te praten; ook met u / jou.
Lees verder, de specialist in de lichtstad verleidt ook u / je graag. ;) De Eiffeltoren is een verleidster, en Lex and the City is dat ook.
+31655337726

Rol 1 van de Parijs specialist: uitvoerder, molder & maker 

Wij organiseren events & uitjes voor groepen in Parijs die NET iets anders willen: wij willen sexy zijn voor onze klanten. Met unieke, nieuwe dingen, speels, soms beetje stout en inspelend op de actualiteit. Graag (ook) in andere maanden, op andere dagen en op andere tijden; we zijn gek op anti-cyclisch.:)

  1. Boottochtjes voor groepen met wijnproeverijen
  2. Besloten feesten met walking dinner/cocktail dînatoire  (op het water)
  3. Ballonnen puur plezier voor groepen in ParijsFietsuitjes
  4. Wandelingen (rondleidingen met Jeu de Boules)
  5. Skateuitjes (workshops) Zelfs Floortje Dessing vond het leuk met ons. (Youtube Clip van die TV uitzending)
  6. Bedrijfsbezoeken (of ministeries, of de 2e kamer van Frankrijk) of backstage-uitjes
  7. Zakelijk verleiden: een inspirerende workshop in Parijs
  8. Fotoshoots (gave lokaties zoeken en vooral: vinden!, voor uw fotoshooting bij bijvoorbeeld de Eiffeltoren.
  9. Schakel ons ook gerust in voor jullie Parijse lokatie hoofdpijndossiers. Ook DAT is onze Lexpeditie.
Lex and the City minicard met Eiffeltoren op de achterkant.

Visitekaartje Lex and the City als metrokaartje

 

Rol 2 van de specialist op Parijs: Lexpertise: samensteller van Parijse concepten, bewaker & adviseur.

1. Bij rol 2 focussen wij op de wijken Quartier Latin, Bastille en Bercy. Dit om het aantal verplaatsingen te beperken; we letten erg op gemak voor de klant. Wij denken dat er bij veel uitjes teveel wordt verplaatst en wij adviseren klanten dit te beperken. Bij rol 2 geven we dus de voorkeur aan voorstellen binnen ons bestaande netwerk en in de genoemde wijken. (Natuurlijk bereiken we op de fiets ook de Eiffeltoren.)   Als ervaren organisator in Parijs bieden wij een totaalbelevenis :)

2. Aanbieders van een lexperience parisienne voor groepen. We zien graag dat de klant ons kiest als ervaren organisator in Parijs die een totaalbeleving aanbiedt en de boel als geheel (goed) regelt. Elk onderdeel is een deel van die ervaring. Op het moment dat dit wordt losgelaten, dan zijn we eerder een agence réceptive geworden. Dat zijn we echter niet, noch zijn we tarieven experts. Met een combinatie van erkende Parijse uitjes door de jaren heen en vernieuwende en verrassende arrangementen. Zoals een prikkelende dinnershow of een budget dinner cruise op de Seine.

Brasserie Julien in Parijs is fietsvriendelijk

Fiets mee naar binnen in Brasserie Julien ;)

3. Lexcellence: soms kiezen we deels voor de rol van adviseur; het meest duidelijke is dat nu in het geval van Thalys.  (Want wij weten er natuurlijk veel van, van het spel van vervoer en verblijf, en kennen veel mensen en ook de wat andere mentaliteit & cultuur in Parijs:)

4. Detailkennis over Parijs. :) Wij zijn lokatie specialist en ons advies is op straatniveau. Wij maken onder andere kaartjes over allerlei Parijse onderwerpen (met Google maps). 

5. Vertrouwenspersoon. Discreet. Persoonlijke aandacht, persoonlijk begeleider en adviseur en (gevoelde) passie. Wij zijn ook kind aan huis in Parijs en zullen jullie ook met praktische vraagjes bijstaan; zelfs tijdens uw verblijf als jullie dat wensen. Daarmee onderscheiden we ons ook bijvoorbeeld van een boekingssite. Bij ons is het contact directer, men krijgt ook een GSM nummer, en het is ook persoonlijker.


Rol 3 van de Parijs-specialist: Lexceptionelle; aanbieder van het goedkoopste arrangement “eten & varen” van het internet.

Goedkoopste arrangement varen en eten van het internet van de Parijs specialist

Dakterras op de boot in Parijs

In tegenstelling tot al het andere dat wij doen in Parijs kunnen bij onze low-budget boottocht met eten ook individuele klanten boeken. Wij streven ernaar een affiliate concept op te zetten zodat wij deze (grote) doelgroep kunnen blijven helpen en dat we tegelijkertijd ons in ons dagelijkse werk 100% kunnen focussen op maatwerk voor groepen. Dit kan daarna worden uitgerold naar andere partners. Dat maatwerk slaat ook op dit produkt waar voor groepen nog meer mogelijk is dan we nu aanbieden. Je moet daarbij denk aan feesten, evenementen en produktpresentaties. Het dakterras is een extra gave tool.

Rol 4: Adviseur over zakendoen in Frankrijk is ook een specialiteit van ons.


Rol 4,5:
Lexperiment, Zomer-in-Parijs specialist

Wij zoeken naar mogelijkheden hier succesvol op in te spelen. Wij hebben dit in het verleden ook reeds gedaan met onze skate & fietsweekenden sinds 1998. In de zomer is de reis naar Parijs goedkoper, het hotel ook, er is minder luchtvervuiling, en je kunt er heerlijk touren. :)


We are Lexy and we know it.

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)