Since 1998

Nu groepsevents op de Seine | Lex and the City adviseert en/of initieert.


Parijs is meer dan de Eiffeltoren. Maar zij (ja, ze is vrouwelijk) is wel belangrijk voor zowel Parijs als voor haar bezoekers.
Lex and the City, Parijs-specialist, vindt het leuk over Parijs te praten; ook met jullie.


Parijs-Lexpert: van inline skaten naar fietsen, naar Jeu de Boules en daarna ook privé bedrijfsarrangementen op de Seine.

Parijs specialist Lex and the City: meer dan deze Eiffeltoren
De Eiffeltoren is een verleidster, en wij zijn dat ook. ;) Foto: © Lex van Buuren.

De passie voor Parijs is in 1998 begonnen met skate & skeeler trips. Dit gebeurde onder het label “Skate•A•Round”. De Telegraaf pikte dit op met een groot artikel.

Zeven jaar later waren we met het Lex and the City label Bike•A•Round Parijs de eerste Nederlandstalige fietstour aanbieder van de lichtstad.
De Volkskrant reisde met ons mee in 2006, want fietsen in Parijs was toen nog nieuw.

Omdat onze voornamelijk zakelijke klanten ons ook gingen vragen om feestelijke programma’s op de Seine, zijn we dat ook gaan oppikken. Lex besloot zelfs een korte DJ cursus te gaan volgen zodat hij zelf kon gaan draaien op de privé boten met dansvloer. Dat werd DJ Lextase.
Alinea 3 van onze review pagina bevat een lijst met bedrijven en andere groepen die we hebben geholpen in Parijs met ook een link naar de events die ze hadden gekozen, op bijvoorbeeld de Seine

Lees verder, de fan van de lichtstad vertelt ook jullie graag een goed verhaal over groepsevents op de Seine.. ;) De Eiffeltoren is een verleidster, en Lex and the City is dat ook.

Maak kennis op +31655337726. 

 

Parijs specialist: uitvoerder, molder & maker door de jaren heen

Ballonnen puur plezier voor groepen in Parijs
Start van lokale feestelijke skatetocht; Blvd Bourdon. Foto: © Lex van Buuren.
  1. Boottochtjes voor groepen met wijnproeverijen
  2. Besloten feesten met walking dinner/cocktail dînatoire  (Bedrijfsfeesten in Parijs op het water)
  3. Fietsuitjes
  4. Rondleidingen met Jeu de Boules
  5. Skate-uitjes (en workshops) Zelfs Floortje Dessing vond het leuk met ons. (Youtube Clip van die TV uitzending)
  6. Fotoshoots (gave lokaties zoeken en vooral: vinden!, voor een fotoshoot Parijs. (De link bevat een pagina met de hulp die wie aan modemerk Zinzi hebben gegeven in 2012. Met de 2 landelijk bekende fotomodellen.)

 

Samensteller van groepsconcepten, adviseur Parijs: Lexpertise

Als ervaren organisator in Parijs bieden wij een totaalbelevenis :)
De kracht der Parijse verleiding.

Wij adviseren en initiëren events & bedrijfsuitjes voor groepen in Parijs die NET iets anders willen. Met unieke, nieuwe dingen, speels, soms beetje stout en inspelend op de actualiteit. Graag (ook) in andere maanden, op andere dagen en op andere tijden; we zijn gek op anti-cyclisch.:)
De organisatie zèlf laten we inmiddels over aan onze partner in Parijs. Maar we laten jullie niet zwemmen en blijven beschikbaar voor advies en hulp.

Met een combinatie van erkende Parijse uitjes door de jaren heen en vernieuwende en verrassende arrangementen. kiezen we inmiddels voor de rol van adviseur. Want wij weten er natuurlijk veel van, van het spel van vervoer en verblijf, en kennen veel mensen en ook de wat andere mentaliteit & cultuur in Parijs.

Detailkennis over Parijs. : Wij zijn locatie specialist en ons advies is op straatniveau, omdat we duizenden kilometers hebben gefietst en geskate in de lichtstad. (en erbuiten: naar Versailles, Bois de Vincennes, Stade France, Maisons Lafitte, Cergy-le-Haut, Marne, NLG, etc.)

 

Wanneer schakelen bedrijven Lex and the City Parijs in? 

Samen lekker dansen in Parijs op een gave locatie - Parijs specialist Lex and the City adviseert


Ter gelegenheid van:

Lex and the City is vertrouwenspersoon. Discreet. Persoonlijke aandacht, persoonlijk begeleider en (gevoelde) passie. Wij zijn ook kind aan huis in Parijs en zullen jullie ook met praktische vraagjes bijstaan; zelfs tijdens uw verblijf als jullie dat wensen. Bij ons is het contact direct, men krijgt ook een GSM nummer, en het is ook persoonlijk.

Specialist op een andere manier: Franse lokale toeristische bedrijven helpen met hun SEO storytelling in Nederland en Vlaanderen.

varen en eten met dakterras op de Seine. Bel Lex and the City
Dakterras op de boot in Parijs tijdens een groepsuitje.

Lokale toeristische bedrijven in Parijs maar ook in andere aantrekkelijke steden en regio’s kunnen soms hulp gebruiken bij hun marketingcommunicatie op de Nederlandse en Vlaamse markt.

Lex and the City helpt hen daarbij met een formule die SEO storytelling voor lokale toeristische Franstalige organisaties heet.

Doelgroepen zijn hotels, restaurants, campings, VVV’s, vervoerders, attracties en locaties voor dinnershows.

 

Adviseur over zakendoen in Parijs is ook een specialiteit van ons.

Deze foto over fietsen in Parijs is van Lex van Buuren; svp niet kopieren. :)
Lex maakt foto van medewerkers grote bank op de fiets. (Lang geleden alweer!)

De betekenis van het woord “Parijs specialist” verandert hiermee van kennis over de toeristische bestemming naar specialisme op het gebied van zakendoen met bijvoorbeeld ondernemers en sales managers die in de lichtstad zijn gevestigd. Klik evt. op de foto voor meer info.


Tenslotte: une blague (een grapje)

Nederlandstalige Blog Parijs online kopt: We are Lexy and we know it. (Dit is ook handige website voor allerlei leuke kennis over de lichtstad. –> En dat is géén grapje. ;) )

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)

Geef een reactie

WhatsApp Lex
x
Call Lex