Since 1998

Het verschil tussen Crazy Horse en andere beroemde cabarets in Parijs.

Bij mijn bezoek aan de Crazy Horse in de beroemde “gouden driehoek” vroeg ik de sales manager van Le Crazy Horse naar 4 verschillen met andere cabarets in Parijs.

Zij antwoordde mij vervolgens:

  1. Bedrijfsarrangementen Paris Cabaretshow privé Crazy Horse Lex and the City“Le Crazy Horse is trendier”
  2. “Het is sexier (letterlijk en figuurlijk)”
  3. Er is geen diner (Dat kan wel i.s.m. een restaurant partner op de aanpalende Champs-Elysées of in de Avenue George V. Bijvoorbeeld bij onze Parijse partner Atelier Renault )
  4. Het is in de Gouden Driehoek (Achter de Champs-Elysées)

Lex and the City creëert bedrijfsarrangementen op maat in Paris, die vaak ook privé en best exclusief zijn. Dat is ook mogelijk bij deze show. Leden van het Nederlandstalige Lex and the City team in Parijs werken hier samen met mensen van Le Crazy Horse om van uw bedrijfsevent een onderscheidend gebeuren te maken.

Mark, een Nederlander uit ons lokale Parijse team quote over dit cabaret:
Dit is DE show in Paris; dit chique bedrijfsarrangement is voor het top premium segment. Het wordt heel veel zakelijk geboekt, als alternatief voor plat naar een nachtclub gaan. Je moet goed gekleed gaan: kostuumpje, gepoetste schoenen. :)

Contact over een chique bedrijfsarrangement in Parijs.

SEO copywriter and social media marketer Lex van Buuren out of the box styleBel of app naar Lex van Buuren over een een chique bedrijfsarrangement in Parijs: +31 6 55 33 77 26. Of mail hem op [email protected]

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)

Geef een reactie

WhatsApp Lex
x
Call Lex