Dit is een bedrijfsarrangement pagina voor groepen die naar een beurs, congres, tentoonstelling, modeshow, roadshow of persconferentie gaan en hun eigen avondprogramma willen toevoegen op de Seine.

Onze rol als ervaren partij op Parijs (sinds 1998) is jullie voor te stellen aan goede partijen in Parijs. Daarna doen jullie samen zaken en adviseren wij jullie alleen nog in algemene zin, waar gewenst, over het bezoek aan Parijs met een zakelijke groep.

 


Avondprogramma na de beurs | Arrangementen in Parijs op de Seine voor bedrijven

Arrangementen in Parijs voor bedrijven met DJ en Paris Dinner Cruise. Avondprogramma na beurs, congres, tenstoonstelling of modeshow.
+31 6 55 33 77 26  * +31 20 4 681 682 * [email protected] * @lexperience

“Bonjour” op deze website met bedrijfsarrangementen in Parijs.
De Seine is nu onze focus voor onze doelgroepen. Onze “oude liefdes”, inline skaten en fietsen in Parijs, kunnen echter wel degelijk geïntegreerd worden in jullie bedrijfsarrangement; een besloten feest.

Schakel Lex and the City in als jullie naar Parijs gaan voor een beurs, tenstoonstelling, modeshow, congres, roadshow, persconferentie of bedrijfsuitje.

 


Parijs bedrijfsarrangementen specialist sinds 1998

Lex and the City adviseert over zakelijke en leisure MICE evenementen voor Nederlandstalige groepen (uit Nederland en uit Vlaanderen) op de Seine.
Privé en out of the box.
We zijn in 1998 begonnen met programma’s in Parijs en zijn nog immer specialist voor Parijs.

 

(na) MICE Parijs: (na) vergaderingen – incentives – congressen – tentoonstellingen

Feestelijk bedrijfsuitje op de Seine in Parijs | groeps arrangementen
Eerst vergaderen, dan dinner cruise en dan cocktail party met DJ Lextase:)

1. meetings2. workshops op het water – 3. dinner cruise Paris 4. dansen op de Seine.

Bijvoorbeeld een seminar op een boot met daarna een besloten feest, cocktailparty “lexperience” op de Seine. (boottocht)
Lex van Buuren is daarnaast ook persoonlijk in te huren als reisleider Parijs voor privé groepen zoals bedrijven (tijdens een bedrijfsuitje, beurs of congres), adviseur Franse markt & cultuur, Parijse fietsgids, SEO copywriter in events en MICE en ook als 80’s DJ Lextase. :)

 

Arrangement voor bedrijf in Parijs op de Seine met lekker eten
Dakterras boven uw vergaderruimte op de Seine

Offerte aanvragen voor een bedrijfsarrangement op de Seine; een avondprogramma in Parijs na het zakendoen of als onderdeel van een bedrijfsuitje. Of beter: bel gewoon lekker 90’s met Lex op +31655337726.


Tenslotte: een grapje

Nederlandse blogger Parijs online schrijft over ons: We are Lexy and we know it. (Dit is ook goede website voor allerlei tips over de lichtstad. –> En dat is géén grapje. ;) )

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)