Since 1998

Bike•A•Round Parijs was de eerste Nederlandstalige specialist op het gebied van sportieve uitjes in Parijs. Meer dan 7.300 mensen uit diverse landen hebben reeds een sportief uitje met ons beleefd in Parijs.

Wij hebben sinds 1998 een gevarieerd aanbod waarmee u de stad op een unieke wijze kunt gaan beleven. En belangrijk bij een fietstour…wij zitten in het centrum van de stad.

Veertien Nederlanders in Parijs kunnen niet wachten u(w) groep een leuk uitje te bezorgen. :)

Voorbeelden met foto’s van diverse groepen
Onder de naam “Lex and the City” bieden wij maatwerk aan voor groepen, zoals bedrijven die in Parijs zijn voor een congres, incentive, bedrijfsuitje of voor een vakbeurs. Wij organiseren van alles.
Ook voor (klanten) van touroperators, vrijgezellenfeestjes, nichtjesuitjes :p, een familie uitje, verenigingen, singles weekend parijs, studenten, verjaardagsuitje, inline skaten, personeelsvereniging, businessclubs, stellenuitje,

—————
Hallo Bike-A-Round team,
Wij zijn allemaal weer in Almere aan het werk en kijken terug op een heerlijk weekend Parijs.
De fietstocht op zondag langs de highlights van Parijs heeft een belangrijke bijdrage aan het welslagen van het weekend geleverd.

 

 

Gerdine heeft het meer dan voortreffelijk gedaan. Zij heeft ons prima langs alle toeristische trekpleisters geleid en het kostte ons geen enkele moeite om ons volledig aan haar charmante leiding te onderwerpen.
Dank voor de prima organisatie.
Met vriendelijke groet,
Namens GCM advocaten,
Rob Caubo
(juli 2011)


Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)

Geef een reactie

WhatsApp Lex
x
Call Lex