Onze vraag is vooraf te kiezen voor een menu tijdens uw privé dinner cruise op de Seine.
Een unieke keuze voor de gehele groep per gang; vegetariërs uitgezonderd.
Graag max. 72 uur vooraf.
Indien u daar de tijd voor heeft, kunt u ook per persoon vragen aan de mensen wat ze willen.
Entrées, voorgerechten
- Saumon fumé, tartare de Roseval, coulis de câpres (zalm)
- «Terrine au Foie Gras» en croute, chutney de pommes tomates épicées (eendenlever)
- Verrine au caviar de poivron et lentilles, mesclun et wrapscroustillante

Hoofdgerechten
- Cuisse de volaille au jus de thym, patate douce et petit légumes (gevogelte)
- Dos de merlu, polenta aux olives et tomates séchées, velouté de crustacés (visgerecht)
- Cuisse de Canard confite, galette de pomme de terre, poêlée de champignons Fromage (eend)
- Pointe de brie et sa feuille maraichère (vegetarisch)
Desserts
- Praliné feuilleté au riz soufflé, quenelles mousse
chocolat, coulis framboise - Verrine fromage blanc, crème de marron et poires
caramélisées - Fine tarte aux pommes, quenelle vanillée, caramel au beurre salé
We kunnen bij voor- en hoofdgerecht overigens ook een plateau aanbieden met kleine hapjes. Dat maakt het voor u als organisator ook weer gemakkelijker. :)
Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)