Hieronder staat het zomer & vroege herfstmenu voor onze lunchcruise op de Seine.:)
De keuze moet maximaal 3 dagen vooraf worden gemaakt, zodat alle verse produkten vooraf in de juiste hoeveelheden kunnen worden ingekocht.
Wij raden groepsorganisatoren aan bij het voorgerecht te kiezen voor de “tasting plate” en bij het nagerecht te kiezen voor “het assortiment”; dan is er tenslotte volop keuze, ook ter plekke.
Er is ook een kindergerecht. (met fris)
Het is daarnaast gemakkelijker voor u 1 keuze te maken voor de gehele groep per gang.
Maar als u in de gelegenheid bent alle mensen persoonlijk te vragen wat ze willen, dan kunt u ook per persoon een unieke keuze doorgeven. We raden dit alleen af, omdat er nogal eens 1 persoon ter plekke een andere keuze aangeeft dan vooraf, waardoor een ander teleurgesteld raakt. Want het aantal is afgemeten.
CHOICE OF STARTERS (3)
1.Block of duck foie gras*, mango-pineapple compote, crisp raspberry chips
***********************
- Mozarella and basil cream, parmesan crisps, small fresh tomatoes
- Duck foie gras with salt crystals, mango-pineapple compote
- Verrine of quinoa, yuzu flavoured butterfly shrimp
- Crusty bread with black tapenade, fillet of red mullet, vegetable sprouts.
*******************
3. Vegetarian starter:
Tomato gaspacho with basil and pine kernels, tender shoots in balsamic vinegar.
—————————————————————————–
CHOICE OF MAIN COURSE (3+1)
- Poultry leg, baby roast potatoes, mini new vegetables
- Steamed hake steak, artichoke cream and slow-cooked yellow carrots
- Rump steak, pan-fried mixed vegetables, potato rosette (+7€)
**********************
VEGETARIAN MAIN COURSE
Baby roast potatoes, pan-fried mixed vegetables, artichoke cream.
Cheese platter (+6€)
—————————————————————-
DESSERT KEUZES (3)
1. Chocolate-flavoured crisp pralin feuilleté, raspberry coulis
********************************************
2. Assortment of desserts :
- Banana-salted butter caramel tart
- Vanilla custard and candied apricot
- Dark chocolate macaroon, crisp mikado
- Variety of strawberries, whipped cream and mini marshmallows.
3. Vegetarian dessert:
Seasonal tutti frutti, pear purée, dark chocolate biscuit
——————————————————————-
KEUZE UIT WIJNEN:
- Touraine Sauvignon AOC* Luc Poulain (white wine)
- Touraine Domaine des Echardières (rosé wine)
- AOC* les Mercadières (red wine)
————————————————————————————–
Een recensie van Elvira van Garden Tours:
Weer een hele tevreden groep.
Hierbij het citaat uit de e-mail van de Parijse reisleiding:
Boot: dit was de topper! Iedereen vond dit geweldig. Zeer goede kwaliteit eten en goed verzorgd. Vriendelijke bediening en heel vlot.
Gaan wij proberen erin te houden en bij onze groepen aanbieden.
Gr Elvira