De lunchkaart voor het lopend buffet voor het najaar en de winter van 2014 staat hier.
Het eten is vers (van les Halles; Rungis) en van hoge kwaliteit; Franse keuken.
En voor vegetariërs is er altijd een goed vergelijkbaar menu.
- Méli Mélo de haricots verts et pousses d’épinard aux tomates confites * Mix of haricots verts (green beans) and spinach with tomatoes
- Consommé de légumes et ses croûtons * soup of vegetables and croutons
- Tagliatelles de saumon fumé et aneth * Tagliatelle with smoked salmon and dill
Plats au choix:
- Emincé de volaille parfumé aux cêpes, pommes en robes et fèvettes * Minced chicken flavored with boletus, apples dresses and fava beans
- Cotelette de sandre à la crème d’oursin, risotto aux asperges vertes * Cotelette pike cream urchin risotto with green asparagus
- Vegetarian option
- Moelleux au chocolat * Chocolate cake
- Tarte fine aux poires * Lichte perentaart
——————————————
- ½ bouteille de vin par personne * Half a bottle of (good) French wine per person
- Eau minérale * Mineraalwater
- Café ou thé * Coffee or tea
+31 6 55 33 77 26 (ook What’s app) | @lexperience | Contactformulier voor groepen
——————————————————————————–
Een mening over onze dienstverlening
(Augustus 2014)
Lex, alles prima en perfect geregeld. De gids was er op tijd, vriendelijk en hield rekening met onze wensen. Ontvangst van de fietsenmevrouw kon ook niet beter. Perfect geregeld, en dat op zo’n korte tijdsspanne. Fantastische fietstocht gehad! Voor herhaling vatbaar.
Namens onze groep: Groetjes, Stephan uit België.