Since 1998

Is het leuk als ik als lokale gids met ZOOM op de foon door Amsterdam ga wandelen, terwijl mensen thuis kunnen meegenieten en mij live vragen kunnen stellen over wat ze zien en horen? Een virtuele rondleiding in Mokum.


Franstalige gids als real time on line lokale gids. Bijvoorbeeld met de virtuele groep langs de Pontsteiger in dat andere Amsterdam

Is een virtuele rondleiding in Amsterdam in opkomst vanwege de Corona crisis?

Mensen kunnen meegaan met een viruele tour van een uur, terwijl ze gewoon thuis zijn. Ik loop over straat met foon in mijn hand. Mensen zitten, net als ik, op ZOOM. Afwisselend zoom ik in op een highlight en dan weer op mijzelf. Mensen kunnen vragen stellen.

De sfeer is zoals normaal bij mij: out of the box. Dat blijkt bijvoorbeeld uit spontane momenten zoals het aanschieren van een voorbijganger of een ober of receptioniste van een hotel.
Net als bij een “fysieke tour” (gek woord) kan ik gaan wandelen maar ook gaan fietsen of inline skaten. Bij een virtuele tour betekent dit dat de snelheid hoger wordt en je dus meer ziet. 

Omdat ik hier nog weinig ervaring mee heb, is mijn verzoek de aanvraag voor een virtuele rondleiding ruim op tijd te doen. Zodat ik mij goed kan voorbereiden en ook op maat kan testen.
Het is dus nog een Lexperiment.

 

De volgende virtuele tours Lexperimenten lopen er in Amsterdam:


Pagina lokale gids Amsterdam

Mijn pagina als lokale gids in Amsterdam | Anders-dan-anders | Op maat | 4-talig | Sportief | Out of the box

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex