Since 1998
“Amsterdam differently”. Adam tower with Madam and the AMS Lookout Amsterdam North
Jullie bedrijf hoger bij Google? higher&higher.

Overleg met mij over internationale SEO copywriting in de vrijetijdsbranche en MICE industrie. Op de vakbeurs van de Vakantiebeurs. Verhoog jullie vindbaarheid en zichtbaarheid!
Want mensen willen ook internationaal rechtstreeks contact met lokale toeristische bedrijven. Maak kennis met die ongebruikelijke leisure copywriter & SEO coach van Lexposure.

English? plse scroll – Rédaction SEO en Français? au-dessous svp. Deutsch? Frag’ mich bitte endlich mal um eine Übersetzung. ;)

 

 

Internationale SEO copywriting is juist nu een kans voor lokale reisbedrijven uit Frans-, Duits-, en Engelstalige landen.

Franse toeristiche bedrijven helpen met hun search op de Nederlandse en Vlaamse markt.
Jaren van SEO ervaring in de Nederlandse zakelijke niche markt op Parijs. Prikkelende foto van Lex in Euro Disney tijdens een bedrijfsevent van Atout France.

SEO copywriting is een kans voor de vrijetijdsbranche en voor de MICE branche. Door content leuker, gerichter en meer gestructureerde te presenteren, neemt de vindbaarheid toe. Ook een goede online autoriteit verbetert je rankings. Dit is onze Lexpertise. Althans content marketing vanuit het Engels, Frans en Duits.

Beter vindbaar zijn wordt voor lokale bedrijven in de vrijetijdsbranche steeds belangrijker, omdat veel consumenten en andere beslissers rechtstreeks contact willen hebben en willen reserveren.
Graag vertel ik je daarom meer over internationale SEO copywriting voor lokale bedrijven in het (ook zakelijke) toerisme, op de vakdag van de Vakantiebeurs.


Internationale SEO copywriting specialist, inclusief vertalingen. D
e z.g. Lexpertise

Deze foto over fietsen in Parijs is van Lex van Buuren; svp niet kopieren. :)
Met het merk Lexposure biedt Lex and the City internationale SEO copywriting services aan voor lokale bedrijven in toerisme en recreatie en het zakelijke toerisme.
Internationale SEO copywriting is het schrijven van verhalen over bijvoorbeeld een toeristisch gebied, een camping, een hotel of een lokale privé gids, met als 2e doel dat deze uitstekend vindbaar zijn binnen zoekmachines. Ook vertalingen van het bijvoorbeeld het Frans naar het Nederlands doen wij met plezier. Daarnaast maken we graag foto’s voor jullie.

SEO copywriting is het verder verbeteren en effectueren van de content van een bedrijf op haar website en daarbuiten.
De teksten, maar ook foto’s, vlogs e.d. op de website zelf worden on page content genoemd.
Lex and the City is met haar merk
Lexposure gespecialiseerd in het helpen van Engelstalige, Franstalige en Duitstalige lokale toeristische bedrijven die succesvoller willen zijn in Nederland en Vlaanderen.
Klik hieronder en lees verder hierover:


Andere onderwerpen om over te praten op de vakdag van de Vakantiebeurs 2023

Om de autoriteit te verhogen, werkt je internationale SEO copywriter ook aan de z.g. offpage content van de website van bijvoorbeeld een hotel, DMC, stadsgids, een camping. En voor de wereld van meetings en incentives. (MICE)

Denk aan een blog over een reis of bestemming op de site van een krant. (Natuurlijk met hyperlink naar de website van de lokale aanbieder in Frankrijk of Duitsland.)

 

Maak een afspraak met Lexposure op de vakdag van de Vakantiebeurs.

SEO Copywriter Lex van Buuren pitcht op de Vakantiebeurs
Pitchen op de Vakbeurs van de Vakantiebeurs met Lexposure. Daarna borrelen, zoals hier met Annemarie Koelemeijer, Projectleider plattelandsontwikkeling.

—————————–

SEO services: for English speaking leisure pro’s

SEO copywriter Lex van Buuren - "Lexposure in the City"Meet me at the Vakantiebeurs trade fair; January 11th, 2023, Utrecht.
I gladly help local leisure & MICE tourism companies , like tour guides, hotels, conference centers, hotels, tour companies, DMC’s  and campsites.

They want better: out of the box international SEO copywriting – translations from french, english and german to dutch – online link earning PR. On the dutch-speaking market. (Including Flanders)

 

 

SEO en Français; pour les organisations locales touristiques en France.

Deux choix:

 

  • Rédiger du contenu SEO en néerlandais sur votre site internet| Traduire et améliorer le référencement naturel en même temps; poussez:

 

Behaalde SEO certificaten en toeristische diploma’s

Lex van Buuren successfully completed the Technical SEO: Crawlability and indexability course!Lex van Buuren successfully completed the SEO copywriting course!Lex van Buuren successfully completed the International SEO course!Lex van Buuren successfully completed the Understanding structured data course!SEO writer Lex van Buuren is in het bezit van het certificaat online marketing van Google


Toeristische
opleidingen
(en diploma’s; allen behaald):

  • DESS Tourisme (Bac+5), Chambéry, France.
  • European Tourism Management
  • Hogeschool voor toerisme en verkeer. (Breda University of Applied Sciences (BUAS))
    Management diploma's Lex van Buuren in tourism: NHTV, ETM, DESS Tourisme (BAC+5) and post-graduate
    Lex standing (in the middle) for the brochure of European Tourism Management studies.

     


SEO docent op een opleiding, of trainer in vindbaarheid

 

Of spar met mij over wat ik met veel plezier doe: SEO coaching

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex