Since 1998

Hoi,

Lex and the City zoekt uitbreiding van haar netwerk van actieve lokale gidsen die Lex zelf op aanvraag kunnen & willen helpen met (vaak “anders-dan-anders”)  thema fietstours in Amsterdam. Soms ter vervanging van mijzelf, soms met ieder een eigen deel van de (grote) groep, soms als standby.

Fietsgids gezocht voor Lex and the City rondleidingen die ook leiden over mooie paden in het nieuwe Amsterdam zoals Zeeburgereiland.
Fietsgidsen gezocht voor Lex and the City rondleidingen die ook leiden over mooie fietspaden in het nieuwe Amsterdam zoals hier; Zeeburgereiland.

De fietstour “ongewoon Amsterdam” leidt door de Indische Buurt, het Oostelijk Havengebied en soms/vaak door de Houthavens, de van der Pekbuurt en NDSM. De afstand is tussen de 17 en 30 km.
Ik kies ervoor met kleine groepen te gaan fietsen en zeker nu.

Lex and the City doet ook alleen maar privé tours. Talen die de gids zou kunnen spreken tijdens een rondleidingen in Amsterdam: Duits, Engels en Nederlands. (Al hoef je niet alles te kunnen hoor.)

Soms kiezen we voor de step, al zal de afstand dan lager zijn; normaal gesproken. Ook de inline skate is evt. een optie; voor het merk  Skate•A•Round.

Tenslotte:
Lex zoekt ook mensen die standby kunnen staan in het geval Lex op de dag zelf niet kan. (Dat is overigens alleen een goed plan als je in de toekomst meer ongebruikelijke rollende Amsterdam tours wilt gaan gidsen, want je moet je natuurlijk voorbereiden en dat is dan een investering qua kennis.)

Fijne dag,
Lex

 

PS: eerste gidsende kans is op 6 augustus 2021, 9-13 uur, Duitstalige fietstocht met familie 5p.
(= Nu voorbij; maakt niet uit; nieuwe kans op 11 augustus 11 uur met Nederlandse
famile.  (geen grap)

 

Volg Lex and the City anders eens een tijdje op Facebook. Anders? Ja.

 

De Instagram Amsterdam Lexperiences: betrekkelijk nieuwe pagina met ongewone ervaringen op straat. (Kom erbij)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lex van Buuren (@amsterdam_lexperience)

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex