Since 1998

Hieronder staat de procedure bij nat wegdek en/of regen, presentatie skaten onder het dak van EYE fillmusseum, en voorwaarden dat het ook echt kan bij jouw skateles.
(Deze plek is overigens ook bij goed weer heel geschikt voor skatelessen voor vele niveaus.)

Skategroet van Lex, skate-instructeur

Lex van Buuren persoonlijke sportieve coach in Amsterdam

 


Overdekt skatelessen in Amsterdam aan het IJ bij EYE | Lekker rollen, 4 seizoenen lang.

Overdekt skateles in Amsterdam aan het IJ bij EYE. In een open omgeving. Door Skate-A-Round een merk van Lex and the CityOverdekt skateles in de frisse buitenlucht met je Skate•A•Round instructeur. Aan het water en met een prachtig uitzicht.

Als het nat buiten is (Of als het wegdek nog niet is opgedroogd.) en je toch graag wilt skaten en aan je techniek wilt werken met een privé skate instructeur, dan kan dat aan ‘t IJ bij filmmuseum EYE.

Zoals je ziet is het buiten en is er ook een dak. Bovendien is het uitzicht top. En waarom ook niet? Op de Jaap Eden Baan schaatsen ze toch ook buiten? Buiten zijn hoort bij puur natuur sporten.

Het is ook mogelijk dat je in het geval van nat wegdek concurrentie hebt van bijvoorbeeld iemand die dansles aan het geven is. Dat kan daar nl. altijd.

Deze skateclinic hotspot ligt tegenover het Centraal Station van Amsterdam. En gemakkelijk te bereiken met de gratis pont naar Amsterdam-Noord. Het ligt naast de A’dam Toren, This is Holland, Shell en de luxe wijk Overhoeks.

 

Procedure bij een matige weersvoorspelling voorafgaande aan een inline skate workshop in Amsterdam

Het kan onzeker zijn of de inline-skateles  wel kan doorgaan in bijvoorbeeld het Vondelpark. Door de bomen maar ook vanwege de ondergrond droogt het park langzaam op. Het kan vaak de dag vooraf beide kanten op, kijkend naar de voorspelling.

Skate•A•Round switcht in het geval van nat wegdek maximaal een uur vooraf naar EYE Filmmuseum. Die beslissing kan ook eerder worden genomen. Dan wat later beginnen in het geval van skatehuur is logisch en kan dan meestal ook. Verplaatsen naar een andere dag kan ook.

Mijn vraag is of het voor jullie te doen is het zo te doen. Je zult, indien van toepassing, ook aan de verhuurder moeten uitleggen dat je dan onder een dak skate en de skates geen schade oplopen door water of modder.
Jullie mogen kiezen wat je wilt.

 

Skate-A-Round Holland: skate tours, roller blading lessons and skate clinics
Klik voor de pagina met shortfacts over privé skateles in Amsterdam.

Skateles onder het dak van EYE kan vaak, en niet altijd.

De skateleraar is er een uur vooraf om te checken of het kan dan en wat kan, en appt of belt de klant. (jij als inline skater)

 

En als het zonnetje weer doorbreekt….prachtige omstandigheden langs het water aan het IJ om te skaten

Alles wat je nodig hebt rondom het EYE Filmmuseum in Amsterdam-Noord voor een goede skateles - bankje om skates aan te doen, topasfalt, heel goed asfalt uitzicht en een dak als het gaat regenen - Rondom EYE met Skate-A-Round
Alles wat je nodig hebt voor een goede skateles – bankje, heel goed asfalt, uitzicht en een dak als het gaat regenen – Rondom EYE met Skate-A-Round, merk van Lex and the City

 

Locatie EYE aan het IJ voor inline skatelessen met Skate•A•Round

Het is ook een echte playground voor skaters en skatelessen. Heel geschikt voor een streetwise les.

Afspreek plek met je skate instructeur is tussen IJ en EYE! :)  Kaart in apart venster.


Inline skateles in de winter in Amsterdam met privé instructeur

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)
WhatsApp Lex
x
Call Lex