Typische conversatie bij een matige weersvoorspelling voorafgaande aan een skeeler workshop in Amsterdam

Hoi beste inline skater,

Ik zie weliswaar veel regenvrije uren op de radar, maar het wegdek is nu ook nat en als het maar zo nu en dan regent, dan wordt skaten in het park niet zonder gevaar.

Ik denk dat onder het dak van EYE (zie onder) nu de beste afspreekoptie is.
Ik kan morgenochtend nog even gaan kijken in bijvoorbeeld Park Frankendael hoe het erbij ligt en dan beslissen.

Vraag:
– Hoe laat wil je afspreken?
– Los van EYE, welke plek had je zelf in gedachten? (Vondelpark is de meest onzekere plek; dat droogt langzaam en heeft veel bomen die water blijven afgeven.)

Skategroet van Lex


Overdekt skatelessen in Amsterdam aan het IJ bij EYE | Lekker rollen, 4 seizoenen lang.

Overdekt skateles in de frisse buitenlucht met Skate-A-Round. Aan het water en met een prachtig uitzicht.

Als het nat buiten is (Of als het wegdek nog niet is opgedroogd.) en je toch graag wilt skaten en aan je techniek wilt werken met een privé skate instructeur, dan kan dat aan ‘t IJ bij filmmuseum EYE.

Zoals je ziet is het buiten en is er ook een dak. Bovendien is het uitzicht top. En waarom ook niet? Op de Jaap Eden Baan schaatsen ze toch ook buiten? Buiten zijn hoort bij puur natuur sporten.

Deze skateclinic hotspot ligt tegenover het Centraal Station van Amsterdam. En gemakkelijk te bereiken met de gratis pont naar Amsterdam-Noord. Het ligt naast de A’dam Toren, This is Holland, Shell en de luxe wijk Overhoeks.

 

Klik voor de pagina met shortfacts over privé skateles in Amsterdam.

Er zijn 2 kleine risico’s die je loopt.
De eerste is dat er iemand anders bezig is als wij samen de inline skate les willen doen; dan moet ik je last second afbellen of  we moeten weer naar huis. We kunnen deze plek nou eenmaal niet reserveren. Vooral doordeweeks kleine kans en nog niet meegemaakt. :)
En als de wind zuidelijk + fors is en de regen ook fors, dan waait de regen onder het dak. Dan stellen we het ook uit. Ook kleine kans.

Tijdens de 2e lockdown kan ik slechts aan 2 personen lesgeven op skates per Lexperience. (Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.)

 

Inline skateles in de winter in Amsterdam

Opmerkingen | Comments (We do not receive a notification by the way.)