Skate-A-Round neemt indoor locatie in gebruik  Skate & Skeeler  April 2005


Skate-A-Round, organisator van inline adventures in binnen- en buitenland, begint het nieuwe skateseizoen met het in gebruik nemen van een eigen indoorlocatie. De gladde vloeren van de Passenger Terminal Amsterdam (PTA) vormen het toneel voor de aftrap van de eerste indoor Amsterdam Skate Special, kort gezegd: Skate-A-Round kicks ASS!

De Amsterdam Skate Specials worden op verschillende locaties in Amsterdam verzorgd, maar kunnen nu bij slecht weer ook plaatsvinden onder de golvende overkapping van de passagiersterminal voor cruiseschepen. De Specials geven per keer aandacht aan een speciaal onderdeel van het skaten: rollerdance, speedskaten, skatevaardigheidsbewijs, remtechnieken. De ASS worden bijgewoond door skaters van elk niveau en is uitstekend geschikt voor groepsevenementen zoals bedrijfsuitjes en vrijgezellenpartijen.

De terminal is overdekt, maar een frisse wind waait door de skatehal. Gelukkig kunnen de bezoekers warme dranken halen in de lobby. De indoorlocatie heeft de beschikking over een eigen receptie, toiletten en snoepautomaat. Op de grote oppervlakte kunnen skaters ook zelf andere dingen doen, zoals werken aan remtechnieken, slalommen of frisbee spelen.