NL  

Blade•A•Round is de ultieme sneeuwpret voor skaters, skiėrs en voor boarders; ga met ons mee naar Oostenrijk!


Klik hier voor een impressie van 3 jaar snowbladen met Snowblade.nl & Skate-A-Round.

Wintersport wordt eindelijk easy
Snowblade betekent grenzeloze fun in de sneeuw voor iedereen. De maximaal 99 cm lange tools met vaste binding zijn tegenwoordig geen flabberende bigfoots meer, maar echte carvers waarmee je superstijlvol kunt afdalen.
Op Snowblades kan je doen wat je al zo lang wilde: gemakkelijk nieuwe dingen leren en ze meteen in de praktijk brengen!
En als skater leer je het NOG sneller.
Ben je nog nooit op wintersport geweest? Kies dan voor de Snowblade om te leren skiėn, dat is gemakkelijker en relaxter.Vijf redenen waarom Snowbladen geweldig is:
 • Je voelt je vrijer, want je bent flexibel en hebt geen stokken meer nodig;
 • Je kan meer: op Snowblades leer je zelfs buckelpistes te pakken!;
 • Je sleept je geen breuk meer in de ochtend.
 • Nederlanders gaan vaak maar 1x per jaar naar de sneeuw; dan pak je de bewegingen op blades weer sneller op.
 • Op Snowblades leer je sneller skiėn.


  Voor skaters:
  Ook als je nog nooit hebt geskied, ben je in de sneeuw snel net zo’n held of heldin als op het asfalt. En dingen die je op het asfalt nog niet goed durft, leer je veilig in de zachte sneeuw: denk aan switchen, fakie (achteruit) skaten, de power slide en kleine jumps. Met een groep gelijkgestemde skaters heb je ongekend plezier in de sneeuw, en tijdens de apres-blade ervaar je dezelfde gezelligheid en saamhorigheid als na een nightskate.

  Voor skiėrs:
  Ski jij als ervaren skiėr ook nog met je benen strak bij elkaar, met een actieve stokinzet en met contra-rotatie van je bovenlijf?
  Dit is een erfenis van de lesmethode waar je op de moderne carveski’s moeilijk mee verder komt. Snowblades zijn het beste middel om in een paar dagen tijd los te komen van je oude gewoonten en heel effectief de modernste skistijl te leren. Ook als minder ervaren skiėr heeft het veel zin eens een week op snowblades te staan: je leert dan in een dag net zo veel als normaal in een hele week.

  Voor snowboarders:
  Als snowboarder zoek je de vloeiende lijn, het vrije bewegen van je bovenlichaam zonder stokken. Je wilt spelen, draaien, carven en jumpen naar hartelust. Op het snowboard heb je dat waarschijnlijk gevonden. Snowbladen sluit daar heel goed op aan. Je leert bewegingen en technieken die je straks zelfs op het snowboard kunt toepassen. En als je een skater of snowboarder bent, mag je een week snowbladen al helemaal niet missen.

  Vertrouwde Skate-A-Round sfeer:
  Vrijheid Blijheid en bekende gezichten, ook bij Skate•A•Round Snowblade®!

  Kirsten, een skatester uit Barendrecht, zegt over Skate-A-Round Snowblade Oostenrijk:

  Dit is de meest waanzinnige vakantie die ik ooit heb gehad; echt helemaal super!
  Wanneer gaan we weer?!!

  Erik, een skater uit Amsterdam, zegt:

  Ik heb nu 3 dagen geblade en gecarved, gejumped, ben als een speedskater door de sneeuw gegaan, offpiste geweest, etc. Ik vind dit echt super voor skaters!  Harry schreef ons:

  Hoi Lex,
  Het bladen was leuk, echt een succes. De foto's van het snowbladen bij
  SnowWorld Zoetermeer op 30 januari 2005 staan inmiddels op mijn website:
  www.funskaters.nl
  Groetjes,
  Harry  Door het stuk-voor-stuk aanklikken van onderstaande zwarte knoppen, weet je zo alles over deze Skate-A-Round inline adventure.
  Of wil je eerst even genieten van spectaculaire videoclips? Surf dan naar DE Snowblade website skiboards.com  Snowblade® is een geregistreerd handelsmerk van Salomonsports.

  Kijk voor de belangrijkste vragen op onze FAQ (Frequently Asked Questions)pagina, klik hier.