Inline skaten in Parijs met Skate-A-Round, 10-12 september 2004
Auteur: Karin en Nynke uit Den Haag en anderen

Sexy Lexy, our Black (K)night

De foto's van 10-12 september 2004:
 • Skate-A-Round
 • Gijs Mooy
 • Joey
 • Filmpjes!

  Voor de zesde keer een skatereis met Skate-A-Round. Natuurlijk met hoge verwachtingen. Kan dit weekend de vorige 5 skate reizen wel overtreffen? Nadat we vier jaar achter elkaar naar Parijs waren gegaan (grijs, blauw, groen, donkerrood/bordeaux) hebben we vorig jaar voor Skate-A-Round Berlijn gekozen (paars). Skaten in Berlijn was erg gaaf en echt voor herhaling vatbaar, maar we misten Parijs zo erg dat we het toch weer niet konden laten. Onze verwachtingen waren dan ook hoog gespannen!

  We gingen voor het eerst niet mee in de Skate-A-Round touringcar. Dat lag niet aan jou, Lexy. De reis verliep voorspoedig en de routebeschrijving van onze Lexy was perfect. Na reeds een drankje op het terras te hebben genoten, kwam de bus aangereden. Het was tijd om de skates aan te gaan trekken, met natuurlijk.... het zesde ervan uitgaande vrolijke aparte felle shirt, waardoor je je kan onderscheiden van de skate massa tijdens de Fridaynight. Met hoge verwachtingen en speculaties over de kleur zaten we af te wachten totdat Lexy ons het beruchte shirt ging overhandigen. Tot onze grote schrik en teleurstelling bleek het shirt zwart te zijn. Zwart, Lexy, je weet toch; zwart is geen kleur. (Net zo goed dat wit geen kleur is). In de auto hadden we al zitten fantaseren over de kleur van het shirt, lila, rood, geel, knalrose,.... maar zwart hadden we echt niet gedacht. Tijdens de Fridaynight is het al zo donker (lees zwart) en dan ook nog een zwart shirt aantrekken!? Hoe herken je elkaar? Gelukkig had ik nog een lichte broek aan!!

  Beste Lex, we geloven dat je ons gezeik over de zwarte T-shirts (we hebben je tijdens het weekend onze mening hierover ook al duidelijk gemaakt) spuugzat bent. Wij durven het woord zwart bijna niet meer te schrijven. Toch wilden we je langs deze weg laten weten dat we weer een fantastisch (zwart) weekend hebben gehad. Een verzoek voor het volgend jaar, aangezien wij trouwe Skate-A-Round gangers zijn: mogen wij inspraak in de kleur keuze? Zo niet, dan zouden we graag eerst de kleur willen weten, voordat we gaan boeken. (Geintje, of niet?)

  Nu houden we echt op met ons gezanik over de skate shirts. We hebben zelf ook nog wat foto’s gemaakt, maar ze zijn een beetje zwart uitgevallen. Dit was écht het laatste inkoppertje. We hopen dat jij net zoals wij ondanks (oeps we zijn opdreef, we hebben gezegd dat we het er niet meer over zouden hebben)..... het ook naar je zin hebt gehad. In volle verwachting op het komend jaar, sluiten we bij deze ons betoog.

  Karin en Nynke (Je Haagsche skate-vrienden)