Programma informatie Lex and the City Amsterdam

Picknick in het Vondelpark in Amsterdam | Eat and the City


Eat and the City Picknick € 17,95 per persoon: (incl. 6% BTW)


Onderstaande picknick is te boeken in combinatie met de Amsterdam Skate Specials in het Vondelpark en in combinatie met de Step and the City uitjes in Amsterdam.

picknick amsterdam met de groep

  • Wrap met tonijnsalade en avocado

  • Vegetarische couscous salade met brood

  • Fruitsalade

  • Huisgemaakte worteltjes/appelcake

  • Biologische vruchtensap

  • Picknick plaid met borden, glazen, bestek, servetten en afvalzak


  • Als het gras nat is, wijken we uit naar de lunchroom, die op loopafstand van de picknick plek ligt.

    ------------------------------------------------------------

    Jorieke organiseerde een vrijgezellenfeest en reserveerde onze picknick tijdens het steppen.
    Ze schrijft hierover:

    picknick vondelpark met de groepBeste Lex,

    Op 3 augustus gingen wij met 13 meiden steppen door Amsterdam ter ere van het vrijgezellenfeest van onze vriendin en a.s. schoonzus Bianca. Lex van Lex and the City Tours Amsterdam liet ons per step alle mooie plekjes van Amsterdam zien.

    Op het programma stond ook een "Eat and the City" picknick in het Vondelpark. Helaas had het de dagen voor het vrijgezellenfeest veel geregend en ook op de dag zelf moesten we gebruik maken van de mooie, groene poncho's van Lex and the City Tours.
    Hoewel er in het Vondelpark een gezellig sfeertje hing, was het niet bepaald aantrekkelijk om op het natte gras te gaan picknicken. Maar niet getreurd! Na een rondje Vondelpark bracht Lex ons naar lunchroom Casa e Cucina, net buiten het Vondelpark. Daar stonden in een apart zaaltje al twee lange tafels voor ons gedekt met daarop heerlijke versgeperste biologische sinasappel- en appelsap. Verder stonden er schalen met wraps met tonijnsalade en avocado, vegetarische couscoussalade met brood, fruitsalade en super lekkere huisgemaakte worteltjes/appelcake!

    Niet zo maar een kleffe boterham met kaas dus, maar echte lekkernijen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik, toen ik de omschrijving van de picknick op de website las, even bang was dat het vooral erg verantwoord zou zijn, maar niet heel lekker... Niets bleek minder waar! Voor de mensen die niet van tonijn hielden, werden er zelfs speciaal vegetarische wraps aangesleept.

    picknick vondelpark uitjeKortom, de Eat and the City picknick is een echte aanrader, ook bij regenachtig weer!

    Succes met jullie steptochten! En nogmaals dank voor je steptocht met ons. Iedereen en met name de a.s. bruid, heeft genoten!

    Groeten,
    Jorieke.