Skaten Denemarken (Kopenhagen) - Zweden (Malmo) 2000
Auteur: Ronald Bos, Martijn Crabbendam en René van den Brink

foto's en videoclips van het skaten


Ronald Bos uit Arnhem schrijft ons:
Allereerst: bedankt voor het geweldige skate weekend!!! Echt, dit evenaart voor mij Skate-A-Round Parijs... Vooral de skate tocht van zondag sloeg alles, maar dat was ook te danken aan de mooie natuur rond Kopenhagen. Dus mijn complimentjes voor je organisatie!!! Jammer dat deze brug trip maar een éénmalig evenement was... ik had hem graag nog een keer genomen! ;-)


Martijn Crabbendam uit Amsterdam schrijft ons:
Hallo Skaters,
Ik wil even melden dat Skate-A-Round Denemarken, om de tunnel en brug tussen kopenhagen en Denemarken te openen per skate, goed is verlopen. We zijn net terug en ik moet de thuisblijvers helaas melden dat ze een fantastisch skate event hebben gemist.
De tunnel was zeer goed te doen op skates, gewoon leuk, de klim over de brug was met de forse tegenwind een ware uitdaging maar natuurlijk ook een geweldige kick om dat met 7200 anderen te skaten. Even een zee over skaten!
Zondag was het prachtig weer en heeft iedereen zich vermaakt in en rond Kopenhagen op skates of te voet. Er zijn diverse verschillende skateroutes gereden in kleine groepjes, onder begeleiding van leden van de plaatselijke
skate club. Kopenhagen blijkt met veel asfalt en fietspaden een uitermate skate vriendelijke stad te zijn.


René Tazman schrijft ons:
Nog even in reactie op onze trip naar Denemarken. Ik moet zeggen dat ik me zeer goed vermaakt heb. Hoewel ik zaterdag avond na de Brug gesloopt was.
Maar ik kan je wel zeggen dat ik het voor geen goud had willen missen.
Het geeft je het gevoel of je mee geschreven hebt in een stukje geschiedenis.
Wellicht had de skate trip naar Denemarken wel op vrijdagavond mogen beginnen, maar het was niet anders. Ik had dan zeker wat fitter aan de start kunnen verschijnen. Maar ik was dan naar alle waarschijnlijkheid net zo gesloopt geweest :-)
De rondtoer op skates door Kopenhagen was een zeer geslaagd uitje. Ik heb veel gezien en lekker op mijn gemak gereden. Mocht je onze begeleiders nog spreken
(of mailen) bedank ze dan maar nogmaals uit mijn naam. En waarschijnlijk ook namens alle deelnemers aan het skaten.
Het gehele weekeinde is mij goed bevallen en hou me dan ook van harte aanbevolen voor een andere trip. Wellicht dat dat de Paris Friday Night Skate wordt.
Nog maals bedankt voor de organisatie en ttfn
René "Tazman" van den Brink.