Skeelertriathlon op Oost-Veluwe
Op 7 oktober 2006 is de triathlon weer. Klik hier voor meer informatie.

nieuwsfotoSkeelertriatlon en Run-bike-run op 7 oktober

Zaterdag 7 oktober zal er in Wapenveld weer gestreden worden op de Skeelertriatlon en de Run-bike-run. Net als ieder jaar tekend ook dit jaar weer de Skeelerclub Oost Veluwe voor de organisatie van dit Internationale evenement, met de laatste jaren deelnemers uit België, Duitsland en Denemarken. De winnaar van de laatste twee edities van de triatlon is ook een Belg, Renaat Demeter, die er de laatste jaren in is geslaagd om 13 voudig winnaar Andre Klompmaker te onttronen. Klompmaker zal dit jaar weer aan de start staan met revanchegevoelens, en er veel aan doen om dit jaar weer de beste te zijn. Demeter is het hele seizoen al bijzonder goed in vorm dus het zal een mooie strijd worden.
Naast de Skeelertriatlon is er ook de run-bike-run waar meestal een goede strijd is te verwachten tussen de verschillende deelnemers. Vorig jaar wist Oldebroeker Andre Plette Murk Falkena uit Swifterbant achter zich te houden, zal hem dat dit jaar ook weer lukken?
De senioren starten om 13.00 uur voor hun wedstrijd.
In de ochtenduren is er voor de jeugd een skeelertriatlon op een verkort parcours, zij starten om 11.00 uur.
Inschrijven voor deze wedstrijden is mogelijk via de website van Skeelerclub Oost Veluwe www.skeelerhuus.nl of via een inschrijfformulier dat is aan te vragen via Wim Draaijer, Brandstraat 33, 8181 GC Heerde, tel. 0578-694850

(Bron: Skeelerhuus)