Terug op het oude nest
Deborah Meeuwissen keert terug bij Skate-A-Round! (gepubliceerd op 15-02-06)




Deborah Meeuwissen (links op de foto) keert terug bij Skate-A-Round!
Ze liep met veel plezier & succes stage bij ons in het kader van haar HBO-opleiding Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool INholland in Diemen.
En nu keert ze terug bij Skate-A-Round voor haar afstudeeropdracht!

Deborah gaat een strak distributieplan voor ons succesvolle produkt Scoot-A-Round Amsterdam maken.


Vraag aan Lex van Buuren, eigenaar van Skate-A-Round:
Waarom heb je Deborah weer teruggehaald?

'Deborah belde MIJ!
Maar ik was er voor mijzelf binnen een halve minuut uit: als Deborah zich weer sterk voor ons wil maken, dan creëren wij weer een uitdaging voor haar binnen onze organisatie.
Ze kent Skate-A-Round door-en-door en heeft de juiste spirit om ons met haar enthousiasme een extra duw in de goede richting te geven'.


Waarom een distributieplan? Scoot-A-Round is toch al lange tijd Google's favorite?
Lex zegt daarop: wij willen ook met Scoot-A-Round Amsterdam internationaal aan de weg timmeren. Amsterdam is gewoon HOT van Duitsland tot aan Canada en van Sydney tot aan Oslo. Met de juiste internationale distributiepartners bereiken wij dus ook groepen uit het buitenland!
Daarnaast willen wij in Nederland de grote bedrijven als klant. Deze bereiken wij sneller met enkele slim uitgekozen partners. Omdat we met 'Gadget Scoot-A-Round tours' nu ook een eigen produkt hebben, kunnen wij ook de nationale partners toegevoegde waarde gaan bieden.


Waarom is Deborah Meeuwissen de juiste persoon om die klus te klaren?
Lex zegt: 'Ze kent onze aparte cultuur echt heel goed. Niet elk distributiekanaal past bij ons; wij zijn een aparte club hoor! Ook onze werkwijze, procedures, IT, taalgebruik en structuur heeft Deborah heel goed leren kennen. Al tijdens haar stage functioneerde zij namelijk op managementniveau. Ik ging gerust een week skaten in Denemarken, in de wetenschap dat Deborah de boel kundig en respresentatief zou runnen. Een E-mailtje hier en daar op mijn mobiel was voldoende. Ik stuur Deborah dus zonder enige twijfel af op een congresorganisatie of een incentive house.'.


Je bent zeker wel blij met zoveel spirit om je heen, Lex!?
Joh, ik voel me echt gezegend. Met Steven Groen hebben we een topper in huis die tot de bodem gaat om Bike-A-Round fietsen in Parijs in de markt te zetten. En vergis je niet in de power van Mark Rutten en Hajo Smit vanuit het buitenland. Die gasten steunen mij enorm. En Cathelijne van den Bercken is al 7,5 jaar een persoon die constant hoge kwaliteit levert. En wat Erwin Dondorp bijdraagt aan onze output is geweldig: hij is de stuwende kracht achter ons management systeem Q-Travel, waar menig groot bedrijf jaloers op zou zijn. Tel daar het kinderlijke enthousiasme van de reisleiders bij en je begrijpt: ik ben heel gelukkig!


Nog iets te wensen?
Ja, ik mis Yvonne Gerding! Dat was echt een top-stagiaire hoor. Die bleef maar gaan, echt een topspirit die meid. Dat blijkt ook wel, want nu zit ze in Londen voor haar 2e stage. Karaktermeid die het ver gaat schoppen. Ja, ik baal dat ze er niet meer is, bij ons.
Ja, en we moeten de gouden tijden van eind jaren negentig laten herleven.
Met + 1000 klanten per jaar.
Met zo'n team, met zulke IT en met zulke spirit EN met onze ervaring kunnen we die groei aan; kom maar op met die handel!


Skate-A-Round offline kiekjes

Reageer