Inline Skaten in Parijs met Skate-A-Round, 11-13 augustus 2000
Auteur: Mia Tamboer (Almere)

Nou, ook wij wilden wel eens mee naar Friday Night Fever in Parijs!
Gelukkig konden we mee in the Last minute. En we vonden het te gek!
Niet dat het nou allemaal zo makkelijk ging want wat hebben ze ons bang gemaakt, zo erg dat we dachten dat we beter thuis hadden kunnen blijven.
We deden het vrijdagavond in ons broek, ja wij zijn niet van de generatie die te koop lopen met wat we al niet kunnen. Maar we hebben ze een poepje laten ruiken.........Het was echt te gek, de remtest vooraf was een makkie en we slaagden "Cum laude".
Om 1.15 kwamen we over de finish met de tong op onze skates maar we hebben het geflikt en dat neemt niemand ons meer af. Wat dacht je van al die jonkies op het werk ze zijn stinkend jaloers als ze horen dat we erbij waren. Niet alleen de Friday Night Tour was een sensatie maar wat dacht je van de stunts van de begeleiders Eric en Martijn, daar zijn wij echt kleintjes bij maar je begrijpt dat vertellen we niet op de zaak. De tocht door parijs was uniek omdat we nog nooit in zo'n korte tijd zoveel van Parijs hadden gezien, de tocht langs de Seine was aardig maar onze tip gaat uit naar Friday Night! Door de busreis leer je weer veel mensen kennen en heb je leuk contact er waren zelfs mensen die alleen waren maar dat duurde tot voor het vertrek van de bus en daarna ben je met elkaar, mede door de reisleiding overigens was dat op de terugreis minder want die luitjes hadden zich zo uitgesloofd met hun stunts dat ze uitgeteld waren.
kortom, te gek en kicken en heus niet alleen voor de jonkies
Groet'n voor Robbie de Blocker en tot skates!