EN  NL  

Start•A•Round HIER

Wie begon er in 2001 als eerste ter wereld met skateweekenden in -en rond Berlijn?
Je mag één keer raden...
Dus vertrouw op onze passie en ervaring!

Berlijn is een swingende stad; ook voor skaters:
 • De beroemdste en grootste skate marathon ter wereld vindt plaats in Berlijn;
 • Er is een nightskate die meestal langs de toeristische sights voert;
 • Buiten Berlijn is er een unieke skateroute van meer dan 100 kilometer over het fijnste asfalt en meest relaxte asfalt van ter wereld.


 • Maar is dit ook niet DE gelegenheid een stad te leren kennen die zoveel te bieden heeft?
  Binnen enkele jaren is Berlijn een van de hipste steden van Europa geworden. De stad is een smeltkroes van culturen en heeft een enorme cultuurschat. Berlijn ademt historie en is tegelijkertijd een stad met een geweldig uitgaansleven.

  Het asfalt van Flaeming-Skate is dusdanig, dat je veel meer km’s kan maken dan je gewend bent.
  Het asfalt is special ontworpen voor inline skaten, en dat is uniek. Met Berlin Rural laten wij jou 5 dagen lang genieten van dat geweldige wegdek ten zuiden van Berlijn. Je kan daar dan ZELF nog een paar dagen city aan toevoegen.

  Met (een goedkoop) vliegtuig en met de trein kom je snel bij onze startplaats en ook weer snel in het centrum van Berlijn.

  De meeste skaters die meegaan, boeken Berlin Rural alleen of met zijn 2-en. Je gaat skaters uit Nederland, maar vooral uit andere landen ontmoeten. Leeftijden? 25-65 jaar (dit is slechts een richtlijn); skaten is voor de [email protected] De meeste deelnemers skaten recreatief, een aantal zal zichzelf speedskater noemen.

  Mocht je liever deels alleen skaten dan is dat ook mogelijk. Je krijgt dan een route mee. In de avond ben je ook vrij om te doen wat je wilt.
  Op de avonden dat het diner inclusief is, gebruik je dat samen.

  Hier en daar is het parcours heuvelachtig. Je goede remtechniek, ook downhill, is dus een MUST om met deze inline-adventure mee te kunnen doen.

  Wij helpen je graag bij je planning!

  Combineer Berlin Rural met een bezoek aan Berlijn.
  Zoals je van ons gewend bent, geldt alle dagen 'vrijheid blijheid', het is jouw skatetrip.
  Tenslotte: Het gebied is niet zo vlak als Nederland. Een goede remtechniek is dus een eerste vereiste om mee te kunnen skaten.  Johan Grootveld is met ons meegeweest en schrijft ons na afloop:
  We rijden de gloednieuwe Rundkurs RK4, door bossen en golvende velden. Met een orgasfalt kwaliteit die ik over zulke lange stukken nergens eerder mocht meemaken. Het gevoel laat zich nog het best vergelijken met het schaatsen op glad, diepzwart ijs!! De juichende commentaren van skaters op de Fläming website zeggen niets teveel!


  Deze skatereis wordt uitgevoerd door onze lokale partner Keymove.

  Door het stuk-voor-stuk aanklikken van onderstaande zwarte knoppen, weet je zo alles over deze Skate-A-Round inline adventure!