NL  


Flirt•A•Round:
Zakelijk verleiden op de leukste plekken van Amsterdam




Flirt•A•Round is een cursus 'zakelijk verleiden'. De cursus bestaat uit 2 workshops die plaatsvinden op unieke locaties in Amsterdam. Tussendoor geniet u op een sportieve wijze van de inspirerende omgeving van Amsterdam.


communicatieve vaardighedenWaarom Flirt•A•Round?
Deze moeilijke tijd vraagt om extra goede verkooptechnieken. Zakelijk verleiden kan juist *nu* het verschil maken. Aan deze cursus voegen wij een sportief element en de inspirerende omgeving van Amsterdam toe.

De workshops vinden plaats op twee unieke locaties van Regardz (zie foto's). Het is namelijk onze visie én overtuiging dat beweging en de inspirerende omgeving
zorgt voor een versneld en verhoogd leereffect.




beter zakendoenWat is zakelijk verleiden?
Wij maken mensen bewust van hun gedrag tijdens zakelijke interacties.
Verleiden is jezelf Verkopen - Verkopen is de ander Verleiden.
Mensen blijven mensen en het enige echte verschil tussen zakelijke- en privé communicatie is dat we in een zakelijke omgeving andere kleren aantrekken en over andere dingen praten... We blijven gewone mensen! Het proces van de verkoop lijkt enorm op het proces van het verleiden. Om tot een deal te komen dienen we vertrouwen, interesse en gunning te creëren.


Cursusleider Tijn van Ewijk, bekend van TV, radio en vele andere media, zegt:
“Ik kan er wel heel moeilijk inhoudelijk over gaan doen, maar aan het eind gaat het erom dat je “gunning” creëert bij je klanten.