Programma informatie Lex and the City Amsterdam

Step Team Game Amsterdam | Lex and the City Events
(8e sportieve rondje:)


De Step Team Game Amsterdam is een interactieve GPS-game met vragen en opdrachten. U stept van punt naar punt waarbij u telkens verrast wordt met typisch Amsterdamse opdrachten en vragen. De Step Team Game is een combinatie van sportiviteit, teamwork en uitdaging. Beleef Amsterdam op een unieke wijze!


amsterdam team game steppenU gaat per groepje van start vanaf een centraal startpunt; een gezellig café (met royaal terras) aan de Amstel. Aan de hand van de GPS of Smartphone wordt u van van punt naar punt geleid. Via het mobieltje krijgen de teams steeds informatie door over het volgende doel en komen de vragen en opdrachten binnen. Met het beantwoorden van de vragen en opdrachten zijn punten te verdienen.
Aan het einde volgt een 'grande finale' in een 110 jaar oud café, waarbij wij de resultaten van de deelnemers en de groepen gaan vergelijken. De winnende groep wordt ter plekke bekend gemaakt onder het genot van een drankje.

U kunt al vanaf 18 personen deelnemen aan de Step Team Game. Degene die het reserveert (U?) mag gratis meespelen. Een voorbeeld van een groep die de Teamgame in 2007 hebben gespeeld.


In de FAQ vindt u meer informatie over het wat wij in de media vertellen over onze Step Team Game. En in de Flair wordt er ook aandacht besteed aan de Lex and the City StepTeam Game.


Via Google Maps vindt u de opstap plek voor de tour. Hier vindt u de prijzen van dit sportieve rondje.